Pamukhanim_ uykusuzanne__ Afiyet olsun canım aynı olan yemek denk gelmiş yine 💞😅 Kıymalı kabak dolması Yaprak sarması Yoğurt
Hemdem__ uykusuzanne__ Sağol canım sizede afiyet olsun 🥰Nasılsın konuşamadık bayadır çocuklar nasıl ☺️
uykusuzanne__ Hemdem__ teşekkür ederim canım iyiyim şükür sen nasılsın 👋 paşa nasıl çocuklarda iyiler uyuyorlar bende çamaşır katladım yoruldum biraz uzandım 🥰😂 artık eskisi gibi aktif değilim zamanım oldukça girip bakıp çıkıyorum 🥲
Hemdem__ uykusuzanne__ Bende iyiyim canım paşada uyuyor bende çorba yaptım oturdum öyle.Aynı bende öyleyim arada girip çıkıyorum
uykusuzanne__ Hemdem__ çocuklar büyüdükçe hiç zaman olmuyor ev işi yemek kreş park derken akşam oluyor😂
birdemlikcay uykusuzanne__ Bugünün menüsü daha belli değil her an doğurabilirim diye pek yemek yapmıyorum 😂 ama dün patates püresi yanına tereyağlı somon limonlu sos ve domates çorbası vardı 😊
Minigim38 Ftet dün çocuğu anneme götür dedim diye işten geç geldi annemlerde bekliyorlar çocuğun uykusu geldi uyumadan götür dediğim için tartışma çıkardı beyefendi 😒
Ftet Minigim38 erkekleri bazen anlamak çok zor Allahım birbirinizin içine sevginizi nasip etsin bir ömür mutlu olun inşallah ♡