minikbebe2 15 aylık bebeğim yemekle arası yok mama içiyor ama mama da kilo aldırmıyor kullanıp memnun kaldığınız bebeğime kilo yaptı dediğiniz mama var mı
suheyla92 minikbebe2 artik bu aydan sonra mamayla kilo alamaz zaten mama ictigi icin yemek yemiyor kesip normal yemek duzenine gecmeniz gerekiyor. 1 yasinda gunduz en gec 18 ayda da gece beslenmesinin kesilmesi lazim
minikbebe2 suheyla92 gece beslenmesi yapmıyor artık ama gündüz hiçbir şey yemediği için mama vermeye devam ediyorum. Kaşık gördüğü gibi kaçıyor yemiyor kahvaltı zaten yok
suheyla92 minikbebe2 ama iste kisir dongu bu mama ictigi icin yemiyor aslinda zaten iştahsız oldugu icin mamayla doyuyor. Biliyor ki o mama gelecek, niye yesin ki?
minikbebe2 suheyla92 evet öyle ama uzun süre aç kalsa dahi yemiyor mesela gece mama yemiyor sabah uyanınca mama vermeyip kahvaltı vermeyi denedim yemedi ya da 4 5 saat aç duruyo yine yemek istemiyo bu durumda mamayı da vermezsem nasıl olacak
veysel13 Arkadaslar onerdi aptamil pronutra kullanmaya basladim bebegim tadini sevdi simdirimine iyi geldi cok memnunum
demirhediye Aptamil pronutra kullanıyorum palm yağı içermiyor bebeğim tadını severek içiyor gaz kabızlık yapmadi
yasemin233 Aptamil pronutra kullanıyorum , Hem emzirip hem de mama kullanıyorum, güzel kilo aldı mamaya başladığımdan beri. Tavsiye ederim.