Melike16 Arkadaşlar bebeğimin yüzünde, kulak arkasinda, hatta saçında kırmızı benekler var. Sanırım isilik oldu. Neyden kaynaklıdır. Ne kullanabilirim, sizde oldu mu? Yardımcı olur musunuz? Git gide arttığı için endişeleniyorum. Yarın doktorumuza sorucam. 😔😔
Tavsanannesi Melike16 bi haftalik bebegim benim ondada oyleydi bisey kullanmaya gerek yok dedi doktorum geciyo gitgide
Havva123 Melike16 bizimde olmuştu canım hatta artık sivilce gibiydi cok kalın giydirma evi çok sıcak tutma 2 günde 1 yıka ve pamuklu giydir benim doktorumun dedikleri canim ben uyguladım sonra geçti cok şükür
Catizmir Melike16 kaç aylık? Alerji olabilir, yenidoğanlarda 3-4 aylık bebeklerde döküntüler normal içi beyaz dışı kırmızıya ama ek gıdaya geçtiyse yediğinden olabilir kızım 8 aylık kediye alerjisi çıkti sürekli döküntü oluyordu
Damlaakin Benim bebeğimde de oldu 10 günlükken falan hatta sonradan beyaz uç verdi sivilce gibi alnında ful vardı kendiliğinden geçti
Melike16 Damlaakin fotoğraf yüklemeye çalışıyorum ama beceremedim canım yoksa atıcam görebilmeniz için.
Melike16 Catizmir zannetmiyorum alerji olsun canım, anne sütü veriyorum sadece. Bebeğim de 4 aylık oldu. Ara sıra oluyordu ama bu sefer daha da yaygınlaştı. Sıcaktan olabilir ki sizce arkadaşlar? Üşüyecek diye korkuyorum iki battaniyeyle örtüyorum. Eşim hastanede çalışıyor ama doktor gelmediği için soramamış, içim içimi yiyor şimdi evde. 🤔