papatyaq_ Kızlar bebeğim 1 aylık oldu evimiz sıcak sizce nasıl giydirmeliyim zıbın alt üst takım yada tulum giydiriyorum ince battaniye sariyom yada tek kat atiyom üstüne usuyomu sicakmi bileemdim ensesine bakıyorum göğsüne bakıyorum normal ama saçı terliyor
gul_y papatyaq_ benim bebeğimde 3 ay 10 günlük bende aynı şekil de yapıyorum ama kafası çok terliyor nasıl giydirsem diye düşünüyorum sürekli
elifozkan papatyaq_ battaniye sarmana gerek yok müslin örtüler var onlardan ört uyurken üstüne zaten sürekli uyuyodur o
3kedili2bebekli papatyaq_ terliyorsa kalın evim 24_25 derece arası bebem düşük doğum ağırlıklı o yüzden bir uzun kol bir de patikli alt giydirip muslin atiyorum bacaklarına eger kilosu 3 üstü olsa kısa kol zıbın patikli alt giydirir uyuturdum
papatyaq_ gul_y masallh sizinki büyümüş serbestçe giydirilebilr bence bide bu aralar hava çok sıcak 🥵
evlathersey1305 gul_y sadece zıbın giydirseniz yeter ev sıcaksa bebeğim 2 ay 20 günlük sıcaktan durulmuyor ince pijama bile giydiremiyorum terliyor
love_momy 5 aylık olduk askılı zıbın giydirmeye başladım yanıyor vücudu yavrumun yaza sağlam giriş yaptık
papatyaq_ love_momy benimki daha küçük olduğu için korkuyorum hıçkırık tutuveriyor Haziranin ortasına doğru anca 🥲
suheyla92 papatyaq_ kilosu normalse bence atlet badi uzerine uzun ince ayakli tek tulum yeterli ortuye gerek yok. Gece kalkinca sirtini gogsunu kontrol edin sicaksa sorun yok serinse usuyor demektir ona gore hareket edersiniz
3kedili2bebekli papatyaq_ hayır üşümez tabi ki zaten terliyor diyorsunuz sicaklatmak daha buyuk sıkıntı
UrbanMom papatyaq_ su an 3 yasinda ama yazın dogdu. İlk dogdugunda doktor kıyafet giydirme sadece zıbın giydir sen dayanamıyorsun cocuk ne yapsin dedi. O yuzden her sene yazın zıbın ile gezer simdi de zıbın ile dolaşıyor evin icinde sadece disari cikinca tişört sort giydiriyorum
gul_y evlathersey1305 evim teras kat olduğu için şu sıralar çok sıcak olmaya başladı biz bile zor oturuyoruz artık zıbın giydiriyorum gece de biraz serin oluyo ince tulum giydiriyorum