umos_ Kızlar istanbulda hava felaket durumda bir anda sıcak bastırdı bu yaz nasıl geçer allah bilir… bi odaya klima taktırayım ordan evi serinletsin diyorum pek bilgim olmadıgı için bilenler var ise güncel fiyatlar ve 120 mt2 ev için kaç binlik klima alınmalı🤦🏻♀️
ysm53 umos_ taktıracağınız odaya bağlı biz salona taktık geçen sene salonumuz küçük 12.000 btu yetti. 22 bin falandı sanırım fiyatı da güncel fiyatlardan haberim yok ama bime gelmişti ordan aldık biz.
lokumtos umos_ bi odaya taktırayım evi serinletsin diye bir şey yok maalesef sadece odayı ve en fazla kapısının önünü serinletir
Niyesordunbucevabi umos_ klima tüm odaları serinletmez ki benim yatak odamda var yan odada kızlarım yatıyor onların odaya bile faydası yok. Salona da aldık bu sene yatak odam da ki baymak 12lik oda küçük yetiyor. Salonum geniş 18lik Fujiplus aldım
princessmom_ umos_ Taktırcağınız odanın metrekaresini söyleseydeniz daha iyi olurdu sanki. Her neyse taktıracağınız odanız genişse 24, orta ise 18 , küçük ise 12 lik taktırın. Ama 1 tane klima alınca evin her odasının soğumasınıda beklemeyin
bebiskoveannesi umos_ bi klima bütün odaları serinletmez malesef. Ama evinizin şekline göre girişe taktırırsanız 24000 lik diğer odaların da kapılarını açık tutarsanız tam verim alamazsınız ama yine de oturulacak kadar olur. Benim evde 2 tane var biri salon diğeri yatak odasında karşılıklı açıyorum kapılar zaten sürekli açık. O şekilde serinlik oluyo evin içinde