masalika Oğlum bugün sunnet oldu calpol verdi ama bı ölçek mi verecem hic sormadim iki çay kaşığı verdim dolu dolu bile değil. Kardeslerin arasinda 6 yaş olunca herşeyi unutuyormus insan
suheyla92 masalika 1 tatli kasigi verin dolu dolu. Bebegin kilosunun yarisi kadar ml veriliyor ornegin 8 kiloysa 4 ml. 1 tatli kasigi calpol de asagi yukarı 5 ml ediyor
durugoktugg masalika bizde bugün 4 ay aşılarını olduk hemşire bir çay kaşığından biraz fazla verebilirsiniz demişti. Sizinki de 2 normaldir. Süreç nasıl geçiyor sünnet planlıyoruz bizde yakın zamanda
masalika durugoktugg zorlu geçiyor aslında ilk çişini yaparken zorlanir diye biliyoduk her ciste kıyameti koparıyor karton bardak koyuyorum bez degistirirken çok ağlıyor bizimki mi böyle yoksa herkesin mi aynı anlamadim ya
durugoktugg masalika hadi ya Allah kolaylık versin böyle duyuncada cesaret edemiyorum umarım kolayca toparlar
masalika durugoktugg Korkutmak istemedim ama ikinci gün iyi çok şükür dun zor geçti. Bugün çişini de yapabiliyor güzelce yıkadım doktorun dediği gibi sorunumuz yok çabucak toparlayacak gibi.