Kızlar ben normalde libidosu yüksek bir insandım ama sanırım artık değilim . Evliliğimizin ilk senesinde tutkulu ve dakikalarca surebiliyordu 2024 hamileliğimin ilk başlarında libidom yüksek olmasına rağmen ilk üç ay dikkkat ettik sonra zaten karnım büyüdüğü için ben istwr istemez hareketim zorlandığı için birlikteligimiz az olmaya başladı neyse cocuk doğdu ama gene kısa süreli oluyor esim sürekli çocuk uyanacak şimdi bitirelim falan diyor. Şuan ikinciye hamileyim canım gene hiç istemiyor . Şunu fark ettim anne olduktan sonra böyle her şeye yetişmeye çalışmaktan sinirli olmaya başladım gurbette hem çocuk buyut hem evin işleri eskiden her gün kahve içen ben su iki senedir nadir kendime kahve yapıp icmisimdir evin işi gücü çocuktan fırsat bulamıyorum. Geçen yine çok yorulmusum saat bir iki tam hatirlamiyorum deli gibi uykum var eşim surekli dokaniyor elliyor falan sinirleniyorum sonra diye devam ediyor kafasına takarsa o gün yapmak isterse yapıyor yani sonra ben istemiyorum ya görmüyor musun halimi dedim sonra elinde telefonu aldı normalde ebeveyn banyosu var ben banyo yapacağım deyip büyük banyoya gitti yarım saat oturma odasında biseyler izledi duşa girdi. O banyodayken baktım galiba cinsel içerikli videolar. Gerçekten benim isteklerimi on plana almıyor kendi canı ne zaman kaç dakika isterse. Dün gene aynı durum evi temizlemisim yoruldum ben seni istiyorum sen beni istemiyorsun adım atmiyorsun diyor . Ben istiyorum ki tutkulu olsun dakikalarcq sürsün normal gündüz vakti bile insan karısını gelip opmez mi sarilmaz mi yani bunlar olmayınca bana da akşam olunca sırf isteğini bastirsin diye gelip dokaninca sinirleniyorum bunu ona söylüyorum ne alakası var seviyorum ben seni diyor. Sizce ben mi haklıyım o mu. Benim yapmam gereken bişey var mı