pimpiriklianne43 Merhaba arkadaşlar bugün saat 11 de aşı olacağız ebe 1 ağız 2 bacak dedi ama bazı arkadaşlarım 2 koldan olmuş böyle herkes istediği yerden yapiyormu anlamadım birde ateş filan yaptimi sizde aşılar hep korkutur beni inşallah sorunsuz atlatırız
patlakprezervatif pimpiriklianne43 18.ayda çocuk felci aşısı da yapılıyor. Bu aşı oral yoldan yapılan bir aşı türü siz doğru olanı biliyorsunuz
smy17 pimpiriklianne43 2 koldan yapılmıştı oğluma hiç sıkıntısı olmadı o gün etkilemedi yani bizi çok şükür sizinde öyle olur inşallah
sudenaz0 pimpiriklianne43 ben bunu ebeye sormuştum çocuk kişoluysa bacaktan zayıfsa koldan vuruyoruz demişti tam tersi de olabilir😂
lovebabyy pimpiriklianne43 Biz de dün yaptırdık, iki koldan bir ağızdan şeklinde yapıldı. Ateşi çıkmadı çok şükür.
pimpiriklianne43 patlakprezervatif evet agizdan arkadasiminda oldu yanliz onun 2 kol olmuş ebe bana 1 ağız 2 bacak deyince şaşırdım her ebe istedigi yerden yapiyormu acaba diye
patlakprezervatif pimpiriklianne43 bugüne kadar koldan sadece verem aşısını oldu duymadım da. Oğlumda 16,5 aylık özel aşıları da yapıldı.
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan pimpiriklianne43 kızım iki bacaktan oldu bir de ağzıdan damla verdiler. Ateş huysuzluk olmadı çok şükür