UrbanMom anayimbencanim möllers en iyisi ama ben bu ara biraz bütçe sıkışık diye ocean kullanmaya başladım cocuga. 2 yasinda d vitaminini kestik ondan sonra balik yağına başlamıştık su an 3 yasinda tabi doktorunuz daha iyi bilir
myavocado anayimbencanim ben iştahla alakalı değişiklik fark etmedim kullanımında ya. Balık yağının da genel olarak işte açıp açmadığını bilmiyom açıkçası.
ebrar344 anayimbencanim bebeğiniz kaç aylık benimki 13 aylık vermek istiyorum sıkıntı olur mu acaba küçük mü diye düşünüyorum
zh9 ebrar344 bnmde bebeğim 13 aylık bnde vermek istiyorum ama bilemedim kullanan anneler ne zaman başladıysa yazsa bizede fikir olur
suheyla92 ebrar344 zh9 18i bekleyelim demisti bize doktorumuz agir gelir. Benm oglum 2 yasinda ona ragmen 1 cay kasigi veriyorum
suheyla92 anayimbencanim möllers tutti frutti aromali. Baska marka almistim icmiyordu cok kotuydu tadi kokusu gercekten ama bunu içiyor
cennetkusum16 anayimbencanim doktorumuzun önerisiyle mollers. 15 ncı ayda başladık. Hergün 1 çay kaşığı. Eğer 2 günde bir vericeksek 1 tatlı kaşığı