hulyakkan16 Kızlar sarı kantaron yağı kullanan varmı çok faydalı olduğunu duydum cildi yenilediği yara izlerini geçirdiği gibi kullanıp memnun kalan varmı sizlerde sonuçları nasıl oldu elime kullandım pamuk gibi yaptı karnıma kullanıyorum birde
3kedili2bebekli hulyakkan16 evet çok faydalı bir yağ kullanırken şu şekilde kullanın dikkatli olmakta fayda var mesela yüzünüze mı kullanacaksınız her akşam sürün yıkamadan uyuyun 15 gün düzenli kullanın sonra 15 gün ara verin mutlaka her şeyin fazlası zarar sonuçta yara izlerini geçirir hatta dövme bile solduruyor yüzü cildi yeniler çatlak oluşumunu önler sivilce siyah nokta oluşumunu azaltır lekeleler güneş lekeleri vs baya azalır gider
SucukluSutlac hulyakkan16 biz genelde yanıklarda ve düşmelerde kullanıyoruz. Çocuğunuz çok düşüp morarmaya meyilli yaraları oluyorsa çok etkili oluyor
neslika hulyakkan16 morluklara yaralara iyi geliyor. uçuk çıkacağı zaman kullanınca çabuk geçiyor. egzama cilt kuruluğu gibi durumlarda da etkili oldu. ama gündüz gün ışığında sürünce güneş lekesi gibi leke yapıyor ciltte o yüzden güneş görmemeli sürülen bölge.
svlla hulyakkan16 ben kış aylarında kullanıyorum genellikle haftada bir yada iki gün. Sadece geceleri temizlediğim cildime ,elime bir iki damla alıp ısıtıyorum yukarı doğru hareketler ile yüzüme masaj yapıyorum memnunum.
rukiye33 hulyakkan16 bizzat kayınvalidem elleri ile yapıyor kantron ciceginden kesinlikle hicbir izi bırakmıyor agrılara bire bir iyi geliyor güzelleştiriyor nemlendiriyor
hulyakkan16 rukiye33 eğer satıyorsa almak isterim doğal ürün bulmak çok zor bide kıllanma yapıyor mu ya kimisi yapıyor diyor kimisi yapmıyor diyor
rukiye33 hulyakkan16 bazı kişilerde genelde yüzünde kıllanma yapıyor bununla karşılastım yüze pek yogun sürmetyi tavsiye etmem yüze cok cok az sürülürse sorun olmaz , satar mı hic bilmiyorum sormam lazım size ne kadar lazım
rukiye33 hghg benım sezeryanndikişim olsun kahverengi cizgilere iyi geldi Bir mersinli olarak kantronu heryerimize süreriz 😄
Fgelemet rukiye33 sezeryan dikişinize ameliyattan ne kadar süre sonra kullandınız peki ben meme ameliyatı oldum da baya her yeri dikişli kabuklar düştğ ama kırmızı izlerim 3 ay olucak ameliyat olalı iz geçiren krem kullanıyorum çok pahalı hafta da bir yenisini alıyorum iyi gelir mi acaba kantoron bana da
Alparslanmom__ hulyakkan16 kendim yapıyorum sarı Kantoron yağını genellikle oğlum düştüğünde kalktığında oraya sürüyorum poposu veya bazen koltuk altı pişik olursa oraya sürüyor.um çok faydasını görüyorum
rukiye33 Fgelemet sezeryandan hemen sonra kullanmadım tammamen yara kapandı 4 . Ayda filan kullandım heralde dikişin nemli kalmaması gerekiyordu kantronda nemli bırakıyor bazılarında iltihap bile olusturdu Yara tamamen kapalıysa inş işe yarar gecmesi lazım düzenli kullanımda
zulalaydmr hulyakkan16 valla her şeye iyi geliyor ya ben normal doğum yaptım üç dikişim vardı doktorum sarı kantoron yağı verdi dikişlerim için öncesinde de çoğu şeyler için kullanıyordum zaten çok iyi gelmişti hemen iyileşmişti dikişlerim sadece sürdükten sonra güneşe çıkmamak lazım