Beyzanurr Arkadaş lar 1 hafta oldu dogum yapalı sezeryan la yaptım ilk 3 gün çok mükemmel sütüm vardı ama şuan damla damla var sıkınca bile zor geliyor ve bebegim doymuyor ne yapabilirim önerisi olan lütfen yardımcı olabilirmi
Ipekk Beyzanurr bebeğiniz kuvvetli ememiyormu acaba. neden azalmışki sağmayı denediz mi en azından daha kuvvetli çekene kadar sonuçta sütünüz gelmiş ve emdikçede artacaktır
Oykuz Beyzanurr hurma kuruüzüm gün kurusu dut biraz tarçın kaynatın suda sonra blenderdan geçirin için. Ben de daha yeni Doğum yaptım çok şükür fayda etti ben de
Kmeio Beyzanurr merhaba başta çeneleri çok güçsüz tutamıyorlar çekemiyorlar sütün olsa da olmasa da mutlaka emzir geliyor bol bol yeşillik ye özellikle de dere otu muhteşem süt yapıyor
Beyzanurr Ipekk çok güzel çekiyor benim bebeğim dogduktan sonra bir hafta yogunbakımda kaldım dha ynıma Çarşamba günü geldi
Ezgi8994 Bol bol su için ve rezene cayi icin. Ama mutlaka 2 litre su tüketin. Bide bebeğinizi sık sık emzirin.
Zuzu_beril Bol bol su ve humana stil tea tavsiye ederim Ayriyeten ben galactago diye bi damla da kullanıyorum onunda etkisi oldu
Pelinnnnn Bulabiliyorsanız bir miktar kuru inciri bir tencerede kaynatın, sonra onu blenderden geçirin, yoğun bir karışım elde edeceksiniz. Dilerseniz o yoğunlukta için dilerseniz sulandırıp için. Buzdolabında saklayabilirsiniz. Ben de mecburi sezaryen oldum ve incir ile sütüm geldi, tavsiye ederim.
Minnakkk Pelinnnnn ben o karışımın ıcıne Bıraz süt ve iri kırılmış cevız ılave edıp afıyetle yıyordum 😀😀
Bisaniye Beyzanurr bir kase süte 3 yemek kaşığı yulaf koyup akşamdan beklet canım yemek istediğin zaman içine tarçın muz hurma vs damak tadına göre ekle ye bi güzel 2 gündür yapıyorum cidden fark etti. Kalitesini arttırdı tabi nerdeyse 3 litre su içiyorum tuzlu şeylerden uzak dur.
Pelinnnnn Ayysss Suyu dökmeyin, tabi öncesinde kuru incirleri tozlarından arındırmak için yıkamanız gerekecek. Kaynattığınız suyla birlikte blenderden geçirin , müthiş süt yapıyor
umaydilara Beyzanurr bol su iç ama sütü arttıran şey emzirmek. İnstagramda emziren anne diye bir bayan var o sayfayı okumanı öneririm. Dinlenme ve emzirme sütü arttırıyır içecekler fasa fiso. Kaygılanma strese girmeden uyandır uyandır emzir bebeğini. Sarılıktan dolayı sürekli uyumak isteyecektir. Sen uyandır ve emzir. Süt gelmesede emzir. Ten tene temas kurun emzirirken. Oksitosin hormonu coşsun.
Merve26 35günlük olduk bende sezaryen oldum 4gün gelmedi 5.gün az az geldi.gelene kadar hurma kuru dut stil tea 3litre su ve süt yapan ne varsa kullandım hala da kullanmaya devam ediyorum yoruldum ama yılmak yok diyorum kendime bir damlası BİLE önemli diyorum sütüm öyle şakır şakır değil hala fakat bebeğim emmeyi öğrendi ve daha kuvvetli olmaya başladı sende vazgeçme.insallah Allahım doyurucu süt nasip eder emzirmek isteyen annelere de bana da 😞🤲🏼