senyasemin Kızlar pazartesi 2.ay aşılarını olduk 3 gündür o kadar huysuz ki anlatamam gündüz asla uyumuyor bir hafta duş aldırmayın dedi hemşire aşıdan dolayı duşta aldıramıyorum sizler nasıl uyutuyorsunuz bebişlerinixi kafayı yicem
umos_ senyasemin 1 hafta nedir herkes 2 gün diyo ilk kez 1 haftayı duydum. 2 gün geçtiyse yıkayın havalarda sıcakladı artık çocuk rahatlasın. Biz şuan 3. Aydayız ama 2 aylık aşılarında kızım ilk gün huzursuzdu ilaç verdim bi kere o kadar. Sonra bi atak mı ne yaşadıysa çok huysuzlandı hışırtılı kitapla sakinleştiriyordum ya da sesli oyuncaklarla sizinde öyledie belki
gzd_nhr senyasemin canım aşılardan sonra bebek çok değişiyor daha çok yaşıycaz bu durumları biz en son rota olduk nevrim döndü valla:) 3 gün yeterli banyo yapmama süresi 1 hafta çok uzun
mamabear_ senyasemin 1 hafta ne abartmış hemşire. İlk defa duydum 1 haftayı. Bence bir yıkayın rahatlasın bu havalarda. Aşıdan sonra huzursuzluklar oluyor ama normal
senyasemin umos_ bende ilk defa duydum ne bileyim cuma yıkayın falan dedi hemşire anlamadım sürekli kucak istiyor ya asla durmuyor siz ne güzel birşey bulmuşsunuz
umos_ senyasemin şuan bizde de 3. Ay atagı başladı hiç bişey etki etmiyo sürekli oturmak veya ayakta gezdirilmek istiyor 🤦🏻♀️ ama siz bence yıkayın çocugu yani en azından sakinleşir. 1 hafta çok uzun
egehannesi1 senyasemin benim bebeğimde salı günü oldu 3 gün sonra yıkayabilirsin dediler benimkide çok huysuzlandı ne gece ne gündüz uyumuyor 😔😔
senyasemin egehannesi1 kundak dene bacım birde dün 10 da yattı gece zor uyuttum 2 ye kadar kesintisiz yattı 2 den sonra da uyumadı hala uğraşıyorum 🥹
egehannesi1 senyasemin hep kundak yapıyorum zaten sevmiyor aslında ama yapıcak bişey yok bu seferde eller kollar sıçrayınca sürekli uyanıyor o yüzden yapıyorum ☺️
yusralya senyasemin canım benim bebik doğduğu günden beri gündüz uyumuyor şu an beş aylık hala uyumuyor saldım bende uyku sevmiyor bazı çocuklar birde yeni doğan gibi olmaz artık gündüz daha az uykuya ihtiyaç duyuyorlar
yusralya senyasemin uyuyor ama şöyle 2- 3 saate bir yarım saat kadar uyuyor gün içinde yatma vaktine kadar toplamda 4 saat uyumuyordur