angelmommy_ gece gündüz emmek için ağlıyor dısarı cıkıyoruz yine tişörtümü çekiştirip emmek istiyor gündüz paçamdan ayrılmıyor oturup emziriyorum emmiyor da sadece ağzında tutuyor yoruldum emzirmekten 😭vermeyince çok aglıyor ne yapayım yardım edin
_birbebekannesi_ angelmommy_ 14 aylii olucak ayni, hatda ben de boyle bir post açmıştım, gitdikçe daha da çoğalmaya başlıyir, ben 1,5 yasindan sonra kadameli şekilde kesicem memeyi🥲cunki cok bağimli
miniminisevgilimm angelmommy_ 21. Aydan bildiriyorum daha da fenalaşıyor.. gece sürekli emmek istiyor ve memeyle güreşiyor resmen. Üstüme çıkıp emiyor bacaklarını aşağı sarkıtıp öyle emiyor uykuda debelenip duruyoruz yatağın içinde, Ve birisini emerken diğerini oynuyor sürekli 🥴 uykusuzluk beni çok zorlamaya başladı. Gece beslenmesini yavaştan kessem olur ama korkuyorum 😅
angelmommy_ simseklivekalpli fena sayılmaz 2 öğün yiyor bir de ara öğün gecede sık uyanıyor meme için
figencik Bende bi gün yolculuk yapıoduk o zaman aşırı bunalmjştım. Zindan etmişti bana o günü. Kesin bıraktırıcam dedim. 17 aylıkken önce gündüzleri bıraktırdım. Gündüzü halledince geceye geçmek kolay oldu. Aynı rutini gecede yapınca alıştı. Korktuğum gibi olmadı. Sizde kademeli bıraktırmayı deneyebilirsiniz
angelmommy_ figencik nasıl oldu süreciniz 12 aylık tamamen bıraktırmak için çok erken ama az biraz izin vermesini istiyorum göğüslerimin ucu acıyor artık 😭gece agzında tutmasından
figencik angelmommy_ vallahi gece uyku uyuyamıyodum. Önce sirke sürdüm. Tadını beğenmedi. Ne zaman meme dese sürdüm. Sonra kendi açıp ehh olmuş demeye başkadı. Gündüzleri bi müzik belirledim. Ninni olarak. Youtubede piş piş bebeğim diye bi sayfa var. Orda short videolar kısmından açtım bi ninni sırmalıdır beşiği diye. Short video olunca reklam girmiyor araya en azından. Sonra kucağıma alıp evde turlamaya başladım. Bi süre sonra başını omzuma yaslamaya başladı. Daha sonra kucağıma yatırdım. Öyle de bi iki tur derken iyice uyuyor. Yatırırken uyanıyor. Hemen ayağıma yastık koyup hafiften sallayarak devam ettim uyudu. Bunu hergün yapınca alıştı. Bazen bütün bu süreç 10 dk bilemedin 15 dk sürüyor. Sonra gecede aynı yaptım. Tabi benimki büyük olunca anlıyor yine birşeyler. Ee ee ye gidioz diyince ninni demeye başladı. Arada meme diyor ama sonra dikkatini dağıtınca unutuyır.
angelmommy_ _birbebekannesi_ bende 18 aydan sonra düşünüyorum kesmeyi evet gecen aylarda böyle değildi gece bikere uyanırdı şuan 5 6 kez uyanıuor ben lavaboya kalkınca bile ağlıyor en azından gece beslenmesini bıraksak ama zor gibi bu gidişle
angelmommy_ figencik ya bu ne kadar güzel bir ninnidir sanki kızımla beni anlatıyor 🥹🌸teşekkür ederim deneyeceğim hepsini şuan sadece gece beslenmesini kessem yine rahatlıycaz 18 aylıkken tamamen kesmeyi düşünüyorum bu kadar bağımlığığı beni yoruyor
miniminisevgilimm angelmommy_ evet benimde en büyük korkum o.. ve bu yüzden meme vermek zorunda kalırsam bunu kullanmayı öğrenirse bıraktıramazsam diye çok korkuyorum
angelmommy_ arzuapo bizde 5 6 yı buluyor bazı günler gece uykusuna kaçta geçiyor benim bebeğim 10 a kadar uyumuş oluyor 1 den sonra uyanmaya baslıyor
arzuapo angelmommy_ aynısı benim oğlum 10 veya 10.30 gibi yatar 1den sonra kalkar Sabah 6da ayaktadır valla düzelir diye bekliyorum