aysme Bacakları acıyor gibi biraz durgun sizde nasıl geçti normal mi ? Durgun huzursuz olması normal ama uyumak istemiyor bacaklarını eğince acıyor gibi sızlanıyor
Tugcebb aysme 18. Ay aşısı fiziksel olarak etkileyen tek aşı oldu bizimde. Aşı vurulan bölgede geniş kızarıklık görürseniz korkmayın. 1 haftaya yakın bir bacağı özellikle kıpkırmızıydı bizim
Gokturkmom aysme Bizde 1 haftaya yaptıracağız 🥹 her aşıda 2 gün ateş yaşıyoruz bakalım umarım güzel geçer 🌸
meryy46 aysme benim kızım da öyle oldu çok ağrıdı bacaklari birazda apse yaptı asi 4-5 günde geçti sonra
aysme @Tugcebb teşekkür ederim sadece bacaklarına dokundurtmuyor pamuğu bile alamadım sızlanıyoor insallah çabucak iyileşir böyle olunca kendimide garip hissediyorum
Tugcebb aysme geçmiş olsun. Bizimde öyleydi dokundurtmadı hiç. Dokununca ağlıyordu. Dediğim gibi en çok etkisini gördüğümüz aşı oldu. Öncekilerde doğru düzgün ateş bile görmeyip bunda öyle olunca bende biraz tedirgin olmuştum.
aysme @"Gokturkmom evet aşıda böyle durumlar oluyordu ama ilk defa böyle birsey yaşıyoruz gerçekten korktum bacaklarına dokundurtmuyor eğilirken ağlıyor uyumak istemedi asla insallah kolaylıkla geçer bence hiç bir aşısına benzemiyor 😭