pelsa Duvara vurdu kafasını koşarken tam sivri yere denk geldi buz vs koydum ama şişti. Ne yapmalıyım
12betul pelsa Geçmiş olsun . Başın ön bölgesi arka bölgeye göre daha koruyucudur . İnşallah aksi durum olmaz ise kusma baygınlık hali (uyudu bile dokunarak refleksini ölçün ) gözde kayma takibi yaparsanız ilk 8 saat ve 21 saate tamamlayıcı sürede yoksa bir şey olmaz . Ama yine de içiniz rahat etmesi açısından bir röntgen de iyi olur
00998 pelsa 3 gün önce kızım da giyinme dolabının sivri yerine vurmuştu. Aynı böyle olduk. Acil de ki doktor takip edin dedi. Oranın kırılma,ezilme gibi hemen bişey olucak yer değil dedi. Takip edin bol bol. 4 saat uyutma demişti bana sizde öyle yaparsınız🥲
pelsa gizememre doktoru 2 saat takip et kusma uykuya eğilim olursa acile götür dedi. Daha önce başına gelen oldu mu diye sormak istedim. Doktoru ile iletişimdeyim
gizememre pelsa anladım , kızım bu şekilde vurduğunda stick kullanıyorum şişme ve morarmayı önlüyor tavsiye ederim
uykusuzmom_ gizememre stick Babyton mu kullanıyorsunuz? Araştırma içindeyim bende çok hareketlendi kafasını vurdu geçenlerde fındık kadar bir şişlik oldu geçti ama yatıştırıcı stick araştırıyorum.
Balbulutu uykusuzmom_ ben şuan babyton kullanıyorum. Daha önce de the prouvee reponses kullandım çok seviyordum onu kendime de kullanıyordum hatta
pelsa 00998 00998 evet bizim doktorumuz da öyle dedi. Arkası olsaydı daha büyük sorundu diye söyledi. Şuan biraz daha şişi indi ama hala tedirginim
demirmomm Benim oğlumun sürekli kafası böyle oluyor biri geçiyor biri oluyor derken bişey olmadı. Vücutları hassas bize göre hemen morarıyorlar takip edin kusma uykuluk olmazsa keyfi yerindeyse bişey yoktur.
pelsa demirmomm uyku saati geldi oyun alanına getirdim uyutmamak için. Ama bi noktada kendi kendine uykuya dalıyor. Şuan şişlik azaldı doktoru ile görüştüm 2 saat bişey olmazsa sorun yok dedi. 2 saat oldu şuan genel durumu iyi
metekaanmomm pelsa takip edin kusma gibi bir durum olursa götürün, benim oğlumda mama sandalyesinden düşmüştü böyle yumurta gibi sisti, morardı film çekilip bakilmisti bişey çıkmadı, çay ağacı merhemi sürmüştüm baya iyi gelmisti