eymeedba Merhaba hanımlar malumunuz yaz geldi bebekler için en iyi ve güvenilir bebek güneş kremi hangisi
tugbisssdgshsh denizalismom yüzüne fln da suruyormusunuz memnunmusunuz kızım dokuz aylık olacak Allah nasip ederse inşallah alayım dedim siveno nasil
Tangrampuzzle zeynio Bizede doktor bunu önerdi. Geçen sene Bioderma almıştım çok katı sürülmesi çok zordu. Mustela nasıl?
zey_np Babyton markası nasıl atopi ciltler için ürünleri var bir de türk üretimi atopik ciltler için biliyorsunuz mustela var pahalı o da
tugbisssdgshsh uykusuzmom_ yüzüne fln suruyormusunuz kızım dokuz aylık olacak siveno almak istedim de surulumu nasıl bazıları kaliyo öyle kolay surulmuyo dedi
uykusuzmom_ tugbisssdgshsh 8. Aydan beri kullanıyorum memnunum 9 ay 20 günlüğüz 👶🏼 Yüzünü şapkayla koruyorum genelde sürdüğümde de göz çevresine çok yakın sürmemeye özen gösteriyorum.
denizalismom tugbisssdgshsh evet sürüyorum kol bacak yüz her yerine . Çok memnunum geçen yaz tatilde iki saatte bir sürdüm hiç yanmadı oğlum
suheyla92 tugbisssdgshsh siveno sürümü cok zor cok kati ben de onunla baslamistim kullanamadim minela care aldim