pittikmantari_ Kızlar bebeğim 14 aylık ama hangi markayı araştırdıysam hepsi 2 yaş ve üzeri kullanıma uygun bi mustela doğumdan itibaren kullanım yaptırılan bir spreyi var ancak onunda türkiyede satışı yok siveno da 2 yaş üzeri diyor yani kullansam ne olur ki siz kullandınız mı 2 yaştan küçükken ben tüm önlemi alıyorum uzun kıyafetler kontrol ediyorum ama parka gidince koşturup çimlerde oynamayı çok seviyor bi önerir misiniz size zahmet 🧡
metemom_ pittikmantari_ ben siveno aldım 21 aylık ama siz bir doktora sorun fayda ettiğini de düşünüyorum
pittikmantari_ metemom_ ediyordur mutlaka bende o yüzden istiyorum dediğiniz gibi bi sorayım çok teşekkür ederim 🧡
Meri-Mel pittikmantari_ Kızım 3.5 yaş siveno aldim içeriği temiz çok minik bir yere sıkıp deneyebilirsiniz baktınız yan etkisi var yapmayın imkan varsa doktora danışın.
anonimli Siveno aldım, 6 aylıktı kullandığımda, çok faydasını görmüştüm o dönem Şuan 18 aylık halâ kullanıyorum
anonimli pittikmantari_ yüzüne elime sıkıp öyle sürüyordum ama genelde kollar ve bacaklara daha yoğun sürüyordum