edaeren00 Marketlerde satılan hero baby kavanoz mamaları tercih eden var mı almak istiyorum ama çevremde çoğu iyi değil diyorlar siz ne düşünüyorsunuz
3kedili2bebekli edaeren00 o tarz mamalar meyve suları vs çürük kurtlu bahcenin atigi olan meyvelerden yapılıyor ve inanın evde yapması da zor değil he ne evde yaptım ne hazirini aldım mama pure kullanimina karşıyım çünkü
cey6565 edaeren00 yani karşıyım diyemem herkesin kendi tercihi ama evde yapmak okadar basit ki desteksiz büyüten anne olarak söylüyorum hem porsiyonu istediğiniz kadar çıkarıyorsunuz hem az maliyetli en önemlisi sağlıklı hangi meyveden yaptığınızı biliyorsunuz
babyandmom_ edaeren00 Ben çok sık alıyorum bizim ara öğünlerimiz parkta ve kızım maalesef eline meyve keseyim yesin çocuğu değil. Çok da seviyor bende haftada 1-2 veriyorum
koalaaa edaeren00 ben hazır olarak sadece onu kullanıyorum. Diyetisyen bir arkadaşım stajını onda yapmış içeriği çok temiz demişti
pudu Bende kavanozu için alıyorum boş kavanozla hemen hemen aynı paraya denk geliyor boş kavanozlara kendim evde meyve püresi yapıp menemen gibi uyutuyorum
yenibir edaeren00 normal de mecbur kalmadığım sürece tercih etmiyorum dışarı çıktığım zaman yanım da yiyecek bir şeyi yoksa alıp veririm