ecemciniiz Kullanan var mı arkadaşlar, doktorumuz reflü için verdi ama içerisinde “Domperian” maddesi var ve bu madde kalple alakalıymış, pek emin olamıyorum kullanmak konusunda, ama aynı zamanda da reflü var 3 aylık bebetomda, hırıltı yapıyor ve kusuyor 🤦🏻♀️
ecemciniiz ecemciniiz ayy kimsenin benetosunda reflü olmadı mı ya, bir Allahın kulı da kullanmadı mı bunu?
mer_ann ecemciniiz bem kendim kullandim emzirme doneminde dr ddedi baya sut artiriyor baska bilmiyorum
ecemciniiz mer_ann aaaaaa duymuştum onu ama emin olamamıştım, reflü şurubu ne alaka süt yapıyormuş yaa
nisven ecemciniiz günde 4 kere kilosu kadar verdim kesmiyor kusmayı ama azaltıyor bir zararı da olmadı
Alyehus ecemciniiz ben kullandım. 6 aylıkken çok kusuyordu kızım. Kullanalım kusmayı keserse reflü deriz devam ederse keseriz normal karşılarız demişti. Biz kestik sonrasında azalmadı. 7. Ayda da bitmişti. Adet dönemimde bende kullanılıyordum. Sütü güzel artırıyor içerisindeki prolaktin fazla olduğu için. Yine çocuk doktorumuz önermişti onu da ☺️