goktug_sena Dün hafif öksürük vardı bugün balgamlı bir şekilde öksürüyor sırtına ve göğsüne mendil ısıtıp koyuyorum ama başka önerebileceğiniz bir şey var mı artmasında korkuyorum hemen doktora götürmekte istemedim 4 aylık olucaz vicks alıp sürsem olur mu ki
Meri-Mel goktug_sena Öksürüğün şiddeti önemli ciğer temiz mi baktırmak lazım burnu açıkken de öksürüyor mu 🤔
emosss__ goktug_sena çörek otu bi dilim elma ve bir elma kabuğunu kaynatıp verirsen ciğerlerine iyi gelir balgam falan atar öksürük konusunda baya rahatlama yaşarsın
sjhdje goktug_sena çok küçük hastaneye gidin bence buharsiz geçmiyor çünkü bitsisel şeylerde veriyorlar iyi gelir
cennetkusum16 goktug_sena çok küçük hastaneye göturmeniz gerekiyor. Bebeklerde hastalık çabuk ilerliyor ağir sonuçlar olmasın bekletmeyin. Ayrıca 4 aylık bebeğe doktor onermedigi sürece vicks yada bitkisel şeyler vermeyin sakın
goktug_sena Meri-Mel Burnu açık sürekli halde değil ama öksürdüğünde balgamlı birde bağırınca artıyor öksürüğü
emosss__ goktug_sena ben vermiştim bi zararı olmamıştı. Hala da bu tarz tarif kullanırım ilaç kullanmak istemediğim için anneannemin tarifi
goktug_sena cennetkusum16 Eşim işten gelsin götürelim biz en iyisi nasıl birden öksürmeye başladı bende anlamadım
goktug_sena emosss__ Anladım teşekkürler yinede tarifiniz için kaydediyorum ileridede olsa kullanırım mutlaka