mihrosum Arkdaslar kızm 3 ay 16 gunluk meme + MAMA gidiyoruz bu arada prematüre dogdu kac cc mama veriyorsunuz nasıl bir yol izlemeliyim fikir almak ıstıyorum
03122019 mihrosum Canim sorunun cevabı değilde birsey merak ettim bebeklerimiz ayni gün doğmuş kaç kilo bebisin acaba ?
Laragnsylu mihrosum şuan kızım 50 günlük bizde meme+mama çünkü tek gögsümden geliyor sol gögsümden gelmiyor ilk çocugumdada hiç süt gelmemişti ondan.şimdi ise emziriyorum günde 2 defa 60 cc içirmeye çalışıyorum çünkü tek gögüsle yetmiyor
Laragnsylu mihrosum birde tavsiyem kuru incir kaynat suyunu iç sütü arttırıyo o zaman daha az mama verirsin canım
sadiyeaslan ben sütüm çok az olduğu için emzirip üstüne 90 ml mama veriyordum. mamada zaten fazlasını içmiyorlar, isteseniz de veremezsiniz. siz hanfi mamayı aldınız?
mihrosum 03122019 kuzum prematüre dogdu benim kızım 5 kılo suan.bız bilemedik surum meger kılo aldırmamıs kızıma yaranams yada az gelmiş artık nedir tam bilemiyorum. Senınkı kaç kilo kuzum
03122019 mihrosum Benim tam zamani hatta gec bile doğdu 40+4 de doğdu. Suan 5500 kilo az geliyor bana o yuzden sordum
tugraninannesi1 bende prematüre annesiyim oğlum 3 ay 1 günlük 36+3te 2100 gr 46 cm doğdu.Şu an 5000 gr bende meme+mama gidiyorum ama daha çok mama veriyorum çünkü sütüm yok denecek kadar az