Kızlar 1 ay falan oldu annelerden geleli 2 gün sonra da tuvalet eğitimine başladım üstüne yaptıkça ağladı falan neyse olmadı beze döndük derken 2 gün sonra falan banyoda gözüm yandı diye ağladı kıymetle durulayıp çıkardım banyodan sonra titredi terledi panik atak geçirdi resmen babam gelsin hasta oldum doktora gidelim diye ağladı eşimi çağırdım sakinleştirdik uyuttuk derken o günden sonra emzik battaniye sana sarılcam diye ağladı hep dakka başı sarılmak istedi sürekli asla oyun oynamak yemek yemek su içmek istemedi derken ertesi gün doktora götürelim eğitimde idrar tuttu enfeksiyon mu oldu acaba o yüzden mi böyle dedik zaten kabızlık da vardı biraz neyse gittik doktora idrar tahlili için ugrastık derken o günden sonra da asla altıma değiştirmeye izin vermedi yemek su kişisel bakım yok dedik böyle olmayacak psikoloğa götürdük baktı dedi korkmuş ama travma varmı yokmu bunu ilk gunden diyemeyiz bir kac ay devam ederse müdahale olur normal hayata dönün normal davranın 10 15 gun banyo yaptırmayın . Genel durumu için de oyunlar oynayın dışarı çıkarın falan dediğini yaptık çok şükür şuan daha iyi ama banyo konusunu ne yapacağız bilmiyorum 10 gündür yapmıyor bırak banyoyu yüzünü yıkatmak bile istemiyor. Napıcam Bilmiyorum bugun kız kardeşim telefonda konuşurken bilerek dedi biz bıcı bıcı yapacağız oğlumu yaptırcam falan benim kızım başladı ben yapmam ben sevmiyorum yapmıcam diye kahvaltı ya otururken bile ısrarla ben yapmıcam dedi durdu bende tamam kızım işim var bugun zaten yapmıcaz dedim yarında yapmam hiç yapmam diyor bende dedim kızım bugun yapmıcaz ama hiç yapmıcak değiliz böyle olmaz hemen elini ağzına koyup ağlamaya başladı yapmam diye