yaseminmetehanahmet Kızlar 15 aylık oldu bebeğim sanki yeni doğan gibi saat başı emmek istiyor gece artık çok sıkıldım gün içinde de ağlamaya başladı meme diye yemek yemiyor gece uyumuyor yani desteğim sadece eşim o da işe gittiği için bi yere kadar destek olabiliyor emzirmeyi bırakmak istiyorum daha küçük mü yani kafam karıştı bugün gece hiç uyumadı özellikle gece 11 de yattı sabah 8 de kalktı bu aralar normal mi atak mıdır nedir Allah için bi akıl verin
sinem22 yaseminmetehanahmet Benim bebeğim 3 aylık daha ne söylesem belki tatmin etmez ama aynı şey benim başıma gelse bıraktırırdım tamam bebeğimiz evet çok iyi beslensin istiyoruz ama sende insansın senin dinlenmen ve psikolojinin iyi olması lazım çocuğunla ilgilenmen mutlu etmen için çocuğun emerken değil psikolojisi iyi uykusunu almış gün içinde mutlu ilgili bir anneyle daha mutlu olur diye düşünüyorum illaki 2 yaşa kadar emzirmek diye dayatıldığı için şuan ya eksik kalırsa diye düşünüyorsun ama 9-10 ay daha emmese bu çocuk gerizekalıda olmaz bu zamana kadar emzirmişsin zaten belli bir yerden sonra zorlandığında çocuğunu kendine göre yönlendirmen lazım onun seni mutlu ilgili görmesi gelişimi açısından anne sütünden daha önemli bence ben bile zorlandığımda emzirdiğim halde bebeğimi anneme bırakıp 1 öğününü mamayla geçiştiriyorum kendimi toparlamak için yalnız kalmaya ihtiyacım oluyor eşimle vakit geçiriyoruz hava alıyoruz sonrasında resetlenmiş gibi daha rahat ve sakin ilgilenebiliyorum biraz karışık yazdım umarım ne demek istediğimi anlamışsındır anneyiz diye insanlıktan çıkmadık sende insansın kendini de düşünmen lazım bir noktadan sonra
yusufmoms27 yaseminmetehanahmet yemek te yememesi malesef memeye bağımlılığından kaynaklı bence büyük kese bilirsin onun yerine süt verebilirsin gece uykusuna geçişte ben tam 13 aylık mamadan kestim şuan 22 aylık
yaseminmetehanahmet sinem22 Evet artık uykusuzluk beni sinirli bir insana dönüştürüyor zaten gün içinde eşime yansıyor hareketlerime bazen çocukla ilgilenmek istemiyorum bile halim kalmıyor ev işleri şu bu gerçekten sıkıldım yani dayanabilirsem 1 -2 ay daha emziririm sonra bıraktkrmak istiyorum artık
sinem22 yaseminmetehanahmet Ben olsam dayanamam heralde zorlamamda sonuçta ek gıdasından da vitaminini bağışıklığını alıyor dedğin gibi senin psikolojin eşine evine yansıyor sen bilirsin yinede için nasıl rahat edicekse benim içim bıraktırınca rahat ederdi 😅
octaviablakee 13aylık aynı durumdayız, bugün aşımız vardı sağlık ocağında bu konuyu danıştım 1ile 1,5 yaş arası bebekler memeye çok düşüyormuş bıraktırma 2yaşuna kadar emsin dedi. Ama çok zor gerçekten.
yaseminmetehanahmet yusufmoms27 Hangi sütü veriyorsunuz acaba bıraktırsam bende mi süt ile devam etmek zorundayım
yusufmoms27 yaseminmetehanahmet yok bişey vermesen de olur ama ben normal süt verdim devam sütü çok şekerli