zeyneppdeva herkese merhaba kızım bugun tam 9.ayini bitirdi dişleri yeni çikmak üzere alt 2 diş ayni anda patlicak sanirim etin ustunde gorunuyo ikiside konusmaya calisiyor cenesi hic durmuyor anne baba dede mama diyebiliyor anlamadigim bisuru seyde soyluyor🥰 ama kizim emeklemiyor dogdugundan beri hic yuzustu durmayi sevmedi ondan olabilir mi bilmiyorum emekleme diye bi cabasi yok zorlamadikca sağa sola dönmüyor sadece kendi etrafinda hareket ediyor boyle olan var mi pek endiselendirmiyor bu durum beni ama yinede sormak istedim😊
ozge_yasin_budak zeyneppdeva benşm kızımda 9 ay 8 günlük aynı şekilde yüzüstü durmayı sevmiyor emeklemiyor ama emeklemeden de yürüyen tanıdığım çocuklar aynı şekilde endişeleniyorum olur öyle şeyler 😄 rabbim canlarına sağlık versin
ENHA_17 zeyneppdeva merhaba oğlum 9 ay 10 günlük konuşuyor sürekli bişeyler söylüyor dede baba diyor alkış yapıyor. Henüz dişlerimiz bizim de yok. Fiziksel olarak herseyi geç yapıyoruz tam manasıyla 8 aylıkken dönüyordu şimdi çok rahat dönüyor ama suan hep yüzüstü durmasına rağmen hala emeklemiyor ve şurda iki haftadır ayaklarının üstüne basıyor ama adım atmıyor. Biraz kendini üzmeyen bir yapısı var oğlumun kabullendim sorun etmiyorum onun için 😂🙏🏼🧿
Ada0108 zeyneppdeva selamlaar oğluşum 9 ay 20 günlük 5 tane dişimiz var 6. yolda önceleri komando gibi sürünüyordu 7 aylık olduğunda tam anlamıyla emeklemeye başladı şimdi ise tutunduğu her yerden yürümeye çalışıyor baba dede ada hadi ve anlayamadığım bir çok kelime söylüyor bay bay yapmayı ve tükürmeyi öğrendik 😂🙈 şarkı açtığımızda ritme ayak uydurup kafasını ve ellerini sallıyor 😘😘😍😍🥰🥰 (ama unutmayın ki her bebek farklı gelişim gösterir kendinizi üzmeyin bebeğim emekleyemiyor diye bebişlerimiz kendini ne zaman hazır hissederlerse o zaman yapmaları gereken şeyleri yaparlar) ben oğlumu doğduğundan beri yüzüstü yatıyorum emeklemesinde ve gaz çıkarmada çok faydası olduğunu gördüm
Ndoruk zeyneppdeva benim oğlum da 9 ay 9 günlük hızlı hızlı emekliyor. Koltuğa tutunup ayağa kalkabiliyor. Bu yüzden de çok yoruyor beni 😬 anne ve gel diyebiliyor. Baba kızgın bize 😅 5.dişi bugün çıktı. 6.yolda her çocuğun gelişimi farklı oluyor. Bazıları emeklemeden yürüyor belki sizin bebiş de öyle olur. Endişelenmenize gerek yok 🙏
ENHA_17 zeyneppdeva yapıyorlar eninde sonunda ama geç yapıyorlar boşverin Allah başka dert vermesin ne diyelim 🙏🏼☺️
zeytinlikek 9 ay 9 günlük oğlum, 5. Ay itibariyle sürünmeye emeklemeye başladık, ek gıda ile aramız çok kötü, dede, baba, hadi diyor. Uykuyla da aramız kötü 😃 tutunup kalkıyor 10 gündür
metehan2 9 ay 4 gunluk, 2 minik disimiz var, surunebiliyor, 2 gundur koltuga tirmanip ayaga kalkabiliyor masallah😍 yatarken kendi kendine kalkip oturmayi ogrendi bugun. Her gun yeni bir sey ogreniyor. Bugun yapmadigini yarin yapabilir uzulmeyin☺️ Dede baba eda (benim adim😂) diyor. Biz de alkis yapamiyoruz hala hic dikkatini cekemiyorum nedense🤷🏻♀️
ENHA_17 Ada0108 bakalım benim oğlum geç yapıyor herşeyi kaç aylıkken yürüyecek hiç kestiremiyorum ama 14. Aydan önce kesinlikle yürümez benim kofum 😂🙈
EsmaK Merhaba 😃 benim kızımda bugün 9 ayını bititrdi ve doğduğundan beri yüzüstü durmayı sevmez o da ve 2 gündür yürüyor sanırım bir haftaya tam anlamıyla yürüyecek ☺️
Kiviefe zeyneppdeva benim oglumda 9ay 13 günlük emekleme yok sürünüyor dönüyor pozisyon alıyor bu ara epey öyle duruyor az kaldı sanırım 😍