Herkese merhaba🌸
Kızlar nolur bana geçicek ataktır deyin delirmemek için size yazıyorum😂 oğlum 9 ay 8 günlük. 2 uykuya geçmeye çalışıyor, bazı günler erken uyandığında bir kısa uykuyla dengeliyorum ama problemim uyanıklığında. 2 hafta önce oturan çocuğum günde 10 dk oturmuyor. Emekleyemiyor ama sürünüyor, dönerek gidiyor zaten şuan keşif dönemi bizde müdahale etmeden sadece izliyoruz. Oyun halısına o şekilde koyuyoruz hep bir mızıldama ama bakın sürekli. Kucağa alalım diyoruz, kucakta bile durmuyor. Kucaktan sarkıyor, tırmanmaya çalışıyor üstümüze. Yere inmek istiyor, ama yere bıraktığımız an çığlıklar. Doğduğundan beri dışarı çıkarız, mama sandalyesinde durmuyor artık. Kucağa alıp dışarda gezelim diyoruz yine aynı huysuzluk. Daha hiç dişi çıkmadı, şişlikte yok bana diş gibi gelmiyor. Ne oyun oynayabiliyorum onunla, ne oyuncak. Kitabı bile uzaktan okuyorum yanındaysam çekip yırtıyor çok hızlı bir şekilde. Alt değiştirmek, giydirmek eziyet. Canı acırcasına çığlıklarla ağlıyor. 8. Ay atağı yaşamamıştık, şimdi mi yaşıyoruz diye düşünüyorum. Koltuktan tutunup kalkma çabası vs yok henüz ben tutarsam ilgisini çeken şeye uzanmaya çalışıyor öyle duruyor. Babıldaması da başlamadı, ağlarken bababa yapıyor sadece. Her şeyi kafama takılıyor bu dönemde.
Siz neler yaşadınız bu aylarda, geçici bir süreç midir sizce🥹 tavsiyeleriniz varsa çok sevinirim