Öncelikle herkese merhaba.
İçimi dökmek istediğim, çok yorulduğum bir gün daha sonlandı çok şükür. Biri 4, diğeri 1,5 yaşında iki yavrum var. 1,5 yaşındaki çocuğum çok hareketli ve ben artık yetişemiyorum. Kendimi gerçekten çok yorgun hissediyorum. Normalde çok hızlı ve pratik bir insanımdır; işlerimi hemen hallederim. Ancak bu çocuğum bana bildiğim her şeyi unutturdu akıl tutulması yaşıyorum.
Eli ayağı bir saniye bile durmuyor; sürekli bir şeylerin peşinde. Tüm günüm, dağıttığı yerleri toplamakla geçiyor. Yemek, temizlik derken ne etkinlik yapabiliyoruz ne de oyun oynayabiliyoruz. Akşamın nasıl olduğunu anlamıyorum bile. diğer çocuğumu kreşten almaya gidiyorum. Yemek, ortalığı toplama derken gün bitiyor. Benim de sabrım giderek azalıyor. Sürekli “Yapma, dokunma, elleme” demek zorunda kalıyorum. Sonrasında ise vicdan azabı çekiyorum.
Tek çocuk varken onunla çok güzel vakit geçiriyorduk. Birlikte kitaplar okuyor, etkinlikler yapıyorduk. Ama iki çocuk bana çok ağır geldi😔 Bu durumu yaşayan var mı? Siz nasıl başa çıkıyorsunuz
Bu arada eşin niye yardım etmiyor derseniz geç geliyor ve çocukların o saate zaten yoruluyorlar 😑