accountant İstanbul Anadolu yakası,Kocaeli, Sakarya taraflarında akşam yemeği için önerebileceğiniz şık orta düzey mekanlar var mı ?
KahveliVera accountant ben çamlıca kulesinden rezervasyon yaptıracaktım arabamız satılmıştı 4 yıl önce bi bakın orayada isterseniz 🥰
Asyaveannesi04 accountant En en sevdiğim yerler Lacivert, uskumru restoran. Avrupa yakasında olden, ve visorante eşim her yıldönümünde birine götürmüştü
istanbul12 accountant çengelköyde kai çemgelköy restoranta gidebilirsiniz üst kat özel rezervasyonlu müşteriler için çok güzel boğaz manzarası var Çengelköyde kuleli yakamoz var orası da çok güzel yine boğazı görüyor Galata kulesinin dibinde firuzende var o da çok şık mekan Ortaköy’de denizin ve köprünün dibinde kaytan lounge var Balık istiyorsanız eğer Moi balık Ve lacivert restoranı tercih edebilirsiniz Heryeden öneri verdim inan pişman olmazsanız hepsi mükemmeldir Sürekli gittiğim yerler biz çok seviyoruz Siz de seversiniz diye düşünüyorum Evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun bu arada🩵
istanbul12 accountant ayyy yıldız teknik üniversitesi hisar tesisini nasıl unutum Tam köprünün karşısında o da Şuanda hava çok güzel dışarı ki masalarda oturursanız Tablo gibi izlersiniz hem denizi hem köprüyü Oradan oraya koşturan araçları Orada fav mekanımdır Şiddetle tavsiye ederim 🩷