ftmgln Merhaba oğlum 2 buçuk yaşında asla ama asla bi yere gidersek kucağımdan inmez sandalyeye vs oturup benden ayrı yerde durmaz bu beni çok yoruyor ve çevresinde yaşıtları bağırdığında veya vurduğunda tepkisiz kalıyor zamanla aşar mı?? Kendini savunur mu benden bi nebze de olsa kopar mı özgüveni nasıl gelir?
GezginPaNDa ftmgln benim olduğum durduğu yerde durmazdı, sürekli hareket halindeydi yeni gittiğimiz evi dört dönerdi Hala da öyle bu durum beni çok yorardı hep İsterdim ki şöyle yanımda uslu uslu otursun Siz de bu durumdan şikayetçisiniz Bilemedim ki hangisi daha iyi Eminim zamanla huyları değişecektir
mczm__ ftmgln çok yaramaz olsada sıkıntı sizden kopmamasida sıkıntı ama şuan küçük ilerleyen zamanlarda sizden kopar ama siz arakadas edinin ortam görsün çocuk ben kızımla hiç evden cikmazdm doğru düzgün 2.5 yaşında ev değiştirdik annemlere yakın olunca kalabalık olduk açıldı şuan cadı oldu 🤭
_birbebekannesi_ ftmgln küçüklüğünden beri de mi öyle, bizde de evde değilde babasiyla disari çiktiğimiz anda kucağindan inmiyor adamin, 13,5 aylik şuan merak etdim ayni durum cunki, kücükken de oylemiydi?
ftmgln GezginPaNDa valla bende bilmiyorum aslında çok uysal söz dinleyen bir çocuk ama babasıyla bile bir yere gitmiyor ve beni çok yoruyor babası salıncakta bile sallasa ağlamaya başlıyor beni istiyor
alpaslanmom_ GezginPaNDa peki düzeldi mi çocuğunuz 15 aylık bir oğlum var ben tükendim :( bir çocuk bir saniye oturmaz mı artık akşama doğru ayakları ağrıyor demek ki koşmaktan sağa sola düşüyor sendeliyor ama yok yok durmuyor kafası gözü her yeri mor kalkıyor devam ediyor
ftmgln mczm__ aslında hep insan içinde oyun grubumuz fln da var ama yapı olarak sanirim böyle inşallah sonra sonra düzelir ☺
GezginPaNDa ftmgln ufak ufak siz olmadan durmaya alıştırın. Ağlasa bile babasıyla kalsin . Siz ortamdan çıkın Cocuklar cok hızlı alışır