Dmtt06 Bayburtta yaşıyorum temizlik için bir bayan gelecek ilk kez başlayacak o yüzden fiyat bilmiyor fiyatlar nasıl acaba 4000 düşündüm ben 3+1 için ideal mi sizce
Urassmom34 Dmtt06 istanbuldayım 3+1 190 m2 evime gelen kadın 3500 alıyor hatta büyük bir balkonum da var takımlı eşyalı
Dertliana Dmtt06 Geçen gün 3 oda camı + cam balkon için fiyat aldım 3 bin dediler, sadece camlar için, ekstra ev temizliği ile beraber 5-6 vardır bence
Urassmom34 Birkullanici dip köşe temizlik camlar mutfakta yağdanlıkları bile siliyor ve çok eşyam var ama dolap içleri silmiyor
Dmtt06 birbebibirkedi düzenli mi geliyor ne kadar da bir çağırıyorsunuz ben de artık düzenli çağırmak istiyorum
Asyaveannesi04 Dmtt06 Ben istanbuldayım ablamız düzenli geldiği için 3000bin. 3+1 evim 2 balkon 2 banyo var
istanbul12 Asyaveannesi04 İstanbul’un neresinde oturuyorsunuz acaba Bende kadın bulamıyorum 1 yaş bebeğimle günlük temizliği zor yapıyorum Dip köşe temizlik için birini almak istiyorum dışarıya da yeni müşteriye gider mi gelen kişi acaba
yenibir_ Dmtt06 bende çağırmak istiyorum buralarda rutin temizlik işte sil süpür beyaz eşyaları sil vs dip aslında 4000 ama ben kimseye güvenip evime alamadım şimdiye kadar korkumdan