berfinirem Kızlar yaklaşık 1 haftadır gecelerimiz felaket sadece meme de susuyor sürekli gözler kapalı ağlıyor yaşayan var mı bu durumu gündüz de 5 dk durmuyor hep ağlıyor
nadidelifora berfinirem diş çıkarıyor muhtemelen. Meme baskı yapıyor dişlerine rahatlıyor. Bu dönem böyle maalesef. Geçecektir 🌸
DreamTheater berfinirem 7 aylık bebeğim ve gözleri kapalı ağlıyor memede susuyor 😂😂 2 dişi çıktı peşpeşe muhtemelen ondan diye düşünüyorum ben 😂
erikarpuz berfinirem diş çıkarıyordur aynısını yaşadım altlar çıktı rahatladık sonra tekrar başa sardık bu sefer de üstlerdenmis patladı da rahatladım 😢
glnrk berfinirem benimki öyle. Ben memede uyutuyorum akşamları da birlikte yatıyoruz ağladıkça meme veriyorum. Atak haftası olabilir diye düşünüyorum
berfinirem DreamTheater ay aynısı aynısı gözü kapalı ağlıyor kucağa alıyorum susmuyor sizinde öyle mi
DreamTheater berfinirem evet ama sadece uyurken yapıyor bunu birazcık sarılma ve memeyle tekrar uykuya dönüyor. Son 2 haftadır bu huyu var muhtemelen geçicidir 🌸
berfinirem glnrk sabahtan beri meme de yemin ederim ayrılmak istemiyor ne yapacağım ki süreklii ağlıyor emmediği zaman
glnrk berfinirem dışarı falan çıkarmayı denediniz mi? Bebekler için anne sütü ağrı kesiciymiş diş falan çıkarıyor olabilir. Duş vs aldırabilirsiniz seviyırsa