buglemss Kızlar oğlum eylülde 4 yaş oluyor okulu hazır nasipse başlayacak aylık 6 bin ( diyanetebaglı bi yer olsun istedim ) Ama daha öncesinde farklı bir yere yaz okuluna vermek istiyorum alışsın önden diye çünkü gerçekten beni de aşırı bunalttı kendisi de aşırı sıkıldı olmuyor evde yani Fiyat olarak 12 bin dediler 8.30 13.00 arası kahvaltı ve öğlen yemeği dahil Sizce fiyat çok mu Eminim eşim çok diyecek gerek yok diyecek ama beb çok istiyorum burayı bakalım annemde biraz destek verirse benim için maddi olarak daha iyi olur birde 2 ay zaten
geleneksel1anne buglemss bence bedava eğer 1 aylıksa yaz okulu süresi 15 günlük fiyata biz kocaeli’ndeyiz 15 gün 15 bin
sancarmom buglemss Yaz okulları daha pahalı oluyor bencede iyi fiyatı benim oğlumu eylülde vereceğim 23 aylık oluyor haftanın 3 günü sabah 8.30 aksam 17:00 kahvaltı öğle yemeği uyku ve ara öğün etkinlik at binme piyano ve dini bilgiler olarak 20 bin₺ İstanbul
Asyaveannesi04 buglemss Bence fiyat gayet iyi yaz okulları daha pahalı oluyor, kahvaltı ve yemekte varmış
buglemss Asyaveannesi04 evet daha önce hiç gitmedik ama oturufgımız semtte fiyatlar gerçekten çok uçuk biraz araştırdım sonrasında burası bana iyi geldi fiyat olarak
acimavi buglemss kızım da bu sene yaz okuluna gitmek istedi. Sabah 10, akşam 4 arası, Kahvaltı, öğle yemeği, ikindi kahvaltısı dahil aylık 22 bin. Sizin öğlene kadarmış hemen hemen aynı hesap gibi. Ortalama bir fiyat bence