busebzkrt38 Oğlumu haftaya sünnet ettireceğim (iki buçuk aylık oluyor). Korkuyorum. Bu konuda deneyimli annelerden tavsiye istiyorum.
mehmeteray busebzkrt38 bende oğlumu etken sünnet ettirdim. Doktorumuz ağrı kesici fitil kullanmamızı önermişti. İlk başta biraz ağladı. Bir de ilk çişini yaparken mızırdandı. Onun dışında aşırı rahat geçmişti. Biz bezle temas etmesin diye bardak kesip koymuştuk. Bir de sürekli kantaron yağı kullandık. Bunları doktorumuz önermişti.
Mehmet_A busebzkrt38 ilk oğlumu 3 aylıkken sünnet ettirdim bunu da nasip olursa 3 aylıkken yaptırıcam çok rahat çünkü ilk gün sadece çok ağlıyor sonra sanki hiç sünnet olmamış gibiydi bir beden büyük bez kullandık öyle karton bardak vs koymadık doktor gerek görmedi huzursuzluk vs bile olmadı sonrasında
emooo Klipsli oldu 49gunlukken ilk birkaç saat zorladı bizi biraz sonrası misss iyiki olmuş erkenden. Ağrısı olma ihtimaline karşı bı ağrı kesici bulundurun. Drunuz zaten sürecin devamı hakkında bilgilendirir
mehmeteray busebzkrt38 yok kesmedi. Karton bardak varya onun dibini kestik. Ağız kısmını pipisini orta kayarak yerleştirdik. Bezle sabitledik. Bezle hiç temas etmedi
Mehmet_A busebzkrt38 3 gün sonra suya sok demişti her gün doktor 1 haftaya hiçbirşey kalmadı öyle masaj vs de yapmadım inşallah buda öyle kolay geçer