kubrakisaa Bebeğim 7 aylık desteksiz oturamıyor yaklaşık 1 buçuk aydır sürünüyor sürekli hala emekleyemiyor kıyafet değiştirirken çok zorluyor ayak ucuna basıyor ve kucağıma alırken beli çıtlıyor sık sık bunlar normal mi başına gelen var mı
cihanm kubrakisaa ben bebeğimi 7 aylıkken yeni yeni oturtmaya başladım destekli Kucağımda falan oturturdum da daha erken ama 7 aylıkken oturtmaya başladım 8 aylıkken de desteksiz oturuyordu zaten Emeklemesi de 10 aylıkken Sürünerek emekliyordu birkaç ay o şekilde emekledi
mrscakir kubrakisaa benim kızım 7 aylıkken öyle koy yere uzun süre kendi desteksiz otursun yapmıyordu tabi ki ama koyunca oturuyordu bir şey almak istediğinde devriliyordu yada bir süre sonra devriliyordu o şekildeydi. Ama 8.ayında desteksiz oturuyordu evet bıraktığımda uzun süre düşmeden duruyordu kendi kendine oynuyordu. Ayak ucuna basma bizde hiç olmadı yürüteç falan kullandıysanız ondan da kaynaklı olabilir diyorlar.
kubrakisaa mrscakir yürüteç çok az kullanıyorum ama sadece tuvalete giderken namaz kılarken fln koyuyorum, birkaç gün önce öğrenmişti emeklemeyi emekliyordu baya ama şimdi geri sürünüyor bisey oldu diye korktum