rukiye33 ahfjpeoejdn gezme konusunda niğdede gezilecek yer yok biz eşimle hep yakın illere gideriz aksaray nevsehir konya kayseri adana , mersin zaten memleketim
ahfjpeoejdn ahfjpeoejdn rukiye33 muhtemelen bizde öyle yapacağız gibi . Bingöldeyim şuan burda da yok açıkçası bir yer. En azından gittiğimiz yerde olsaydı diye düşünüyorduk ama civar illere kısmet artık . Ay çok sağ olun yazdığınız için 🌺
ahfjpeoejdn rukiye33 benim eşimde maraşlı, ilk defa geleceğiz ama ilhanlıdan bakıyor şuan. Nar mah bakalım mutlaka. Açıkçası şuan bulunduğumuz yer çok nezihti. Niğde de aşırı pahalı olmamak kaydıyla iyi bir yer arıyorum
rukiye33 ahfjpeoejdn genelde kiralar suan 15 den başlıyor ben borda 4+1 de 15 e oturuyorum ama bu birazda bize özel
rukiye33 ahfjpeoejdn rica ederim benım gidipte memnun kaldıgım yerler özelden yazarsan takipleşiriz istersen
ahfjpeoejdn rukiye33 çok sağ olun, oğlum var bir tane kontrol de olsa iyi bir doktor arama telaşı oluyor işyer istemez
rukiye33 ahfjpeoejdn cok şükür pek işimiz düşmedi sadece ilk zamanlar kızımı 2 kere muayene götürmüştüm mert hocayı herkes cok sever burada da bana uzman eşleri önermişti mwmnun kaldım başkada gitmedim kızım 13 aylık
rukiye33 ahfjpeoejdn üzülmeyin cevre iller cok yakın biz canımız istediginde cıkıverip gidiyoruz memleketim mersinede beklerim
rukiye33 ahfjpeoejdn sadece gözünün biraz yeşillik araya bilir ilk evlenip geldigimizde hic alısamadım daglar cıplak resmen mersin gibi biryerden buraya düşünce bi üzüldüm gercekten
rukiye33 ahfjpeoejdn eşim biz evlenmeden geldiginde cok ucuz diyordu şimdi de bi büyük illere göre ucuz ama cokta degil
rukiye33 ahfjpeoejdn nar mah daha sakin ve genellemesi hep askeri personel bizde oradayken 25 den fazla vardı benım bildigim ve evler yeni narda
ahfjpeoejdn rukiye33 eşim astsubay merkezde. Branşçı zaten o yüzden merkezdeyiz canım. Bende bursalıyım, yeşili görmek Bingöl de iyi hissettiriyordu ama Niğde de arayacağım sanırım.