canvefa Bebeğimin başının şekli sağa sol yatırmaya devam etsem de arkası düzleşmeye tepesi daha uzun görünüm almaya başladı, bu durumu nasıl düzeltebilirim, kask kullanımı önerir misiniz
aysegullyz canvefa siz surekli ayni pozisyonda yatirmamaya devam edin buyudukcw o toprlayacaktir biz ebebekten düz kafa yastigi almistik bi süre de kullandik ama tabi cokta sabit kalmiyo bebekler o yuzden kullanimi cok rahatti diyemem yinede ben denedim ama.
mejsa canvefa benim bebeğimin kafası yamulmuştu ama sürekli zorla diğer tarafa yatırarak düzelttim yatırdığınızda köşe bir yere yatırıp gerekirse tepesine de bir yastık koyun daha küçükse büyüdükçe zaten sabit durmadığı için düzeliyor 6-7 aylıkken düzelmişti oğlumun kafası
kikis canvefa o aylarda bebekler hep yatar pozisyonda ama mümkün oldukça uyanık oldukça Tummy time başlayın yaptırın ve kucakta gezdirin
canvefa aysegullyz ortası boşluk şeklinde olanlardan mı yoksa iki uzun rulosu olup ortasına yatırılanlardan mı aldınız
canvefa aysegullyz belli beni yaşa kadar yastık önermiyorlar, bebeğim 1 buçuk aylık, o yastığı kullanabilir miyim, başının arkasını düzleşmesini giderir mi, hep sağ tarafa yattığı için o tarafta düzleşmiş ne kadar düzeltsem de kendi dönüyor 🥲