Sezgin Biz de kepezdeyiz havalimanının orda Deepo avm nin srkasındsyz. Biz Antalya’da kimsesi olmayan bir aileyiz :) o yüzden bakıcımızı küçük bir kreş sürecinin ardından oğlum 18 aylıkken internetten bulduk, oğlum ve bakıcı 1 ay birlikte baktılar annem düzenimizi öğretti meleke. Kendisi dedi zaten kamera olsun evde her tarafta düşerse bir şey olursa herkesin içi rahat etsin diye, evimizin her yanı kameralı. Bu arada melek ile anlaştığımızda kültür de oturuyordu . Aracı vardı her gün gelirdi yol ücretini de karşıladık Benim kostaslarım vardı . Ekran hayatımızda olmayacak özellikle sosyalleşme ve gelişimine yönelik bakım sağlanması için. Sağolsun kırmadı beni hiç. Ev işlerini yapma dedim ben yaparım çocuk iyi olsun yeter ki, kendi yediklerini toplarlar bazen kendilerince temizlik yaparlar filan ama tabi şart olan şeyler değil, melek 33 yaşında bu arada, Türkçe öğretmenliğinden mezun olmuş atanamamış reklamcılık okumuş, Hatay’dan gelmiş depremden sonra, kendi şirketi var reklam şirketi kurmuşlar Instagram içeriklerine yönelik Ordan bağkurı vsr. Sigorta yapmadık 30 yapalım bağkırun bir kısmını biz Ödemiş olalım dedik geçen Eylül syında , ondan önce babasından maaş aldığı için istememişti zaten sigorta. Geçtiğimiz sene bizim muhitimize taşındı acil kiralık uyguna güzel bir ev vardı onu tuttuk şimdi yürüyerek gelip gidiyor , bir de izinleri bizim izinli olduğumuz günler oluyor, hafta sonları tatil, benim işim dolayısı ile sabah 08.30 akşam 18.15 aradı bakıyor @balariisi