neselihatunonline Kızlar ben 90 varimdir ama boyum 180 eşimde kilosu 75lerde felan ama onunda boyu 182 felan oda aşırı zayıf duruyor… Ya ben zayiflicam ya o kilo alck keşke sihirli bı değnek olsa zayiflasamm🤣
piyanistbanabirak neselihatunonline ben 60 kilo 1.65 boy eşim 89kilo 175 boy diyette şuan 😂göbek var biraz
KendiEvimdeDeplasmandayim neselihatunonline 160 boyum 70kiloyum, eşim 185 boyunda 73kilo falan. Ünlemle nokta gibiyiz. Hayatımda ilk defa bu kiloyu gördüm niyet ettim 15kilo vermeye 😅
neselihatunonline neselihatunonline bı 10 kg versem yeter gibi 🤣 doğum yapalı 5 sene oldu millet zayıfladı ben sahada sisiyorum
neselihatunonline piyanistbanabirak minnaciksin senn🤣 erkeğin ilişkide göbekli ve uzun olması daha iyi görünüyor dışardan bence
neselihatunonline KendiEvimdeDeplasmandayim KendiEvimdeDeplasmandayim boyuna göre kilon fazla evet bacım ama bana göre sen minnoş bir kadinsin ve ayrıca minyon kadına kilo yakışır çok takma kafana orantı çok onemliii 🤣
eylulbebesi_ neselihatunonline ay bu ben iki yıl olcak aynı yere çakıldım irade de yok kalmadı artık 😂
KendiEvimdeDeplasmandayim neselihatunonline orantı falan kalmadı valla boyumla enim eşitlenecek neredeyse 😂 ama teşekkür ederim tesellin minnoş kalbimi ısıttı 🫠🌸
12betul neselihatunonline Eşim 1.70 63 kilo çok zayıf cidden ama rahatsızlandı stres falan derken . Zaten kilo alan bir yapısı yok keşke alsa . Bende 1.60 65 oldum çok şükür 2 haftada anca 2 kilo verebildim hemen hemen . 60 olursam ballı lokum 😂
neselihatunonline 12betul benim eşimde öyle isteee aşırı zayıf ama ailesinde asla şişman insan da yok bizim sulalede en aşağı 150 kilo herkess ayol
metemom_ neselihatunonline normal dönemde 58-60 civarıyım boyum 170 eşim de 108 boyu 188 ne kadar kilo alırsam alayım eşimin yanında hep zayıfım 😂 şuan hamileyim son ayda olduğum için 74 oldum ama hala zayıfım inşallah senin eşinde istediğiniz kiloya ulaşır tasasız kilo alıyorum onun sayesinde
hunilimomy neselihatunonline 50kilo 160 boyum eşimde 176 boy 75 kilo ben alma cabasindayim ama kendim için 😀
neselihatunonline elisa2705 süper bence ikinizde toplusunuz ve erkek ilişkide uzun olunca kadın hep minnoş hisseder kilo çok farketmezz 🤣😍
Elfgrn neselihatunonline Ben 164 boy 65 kilo eşim 60 kilo fark 5 kilo 7 ay önce fark 43 kilo idi 🫠🫠🫠🫠🫠🫠 Koca kilo almıyor Ben verdim el mahkum 😂
kubra00k 1.60 boy. 59 kiloya düştüm sonunda. 65 kiloydum bu boyla futbol topu gibi olmuştum🤣 (inş 53 e düşerim)