Twinsmom-- Merhaba kızlar ya sizce de çok zayıf değilmi normalindende biraz kilo alsa yakışacak gerçekten böyle kemik gibi kalıyo resmen bide içtiği kahve çay zayıflatıyormu gerçekten varmı kullanan
mmoz Twinsmom-- buna inanıyor musunuz gerçekten zayıflatma ürünlerinin hepsi palavra ve kadın malları satılsın diye her gün ayrı entrika yazıp oynuyor.Ayrıca suçları malum para kazandırmayın sahte ürünlerine.Kahve içip tüm gün hiçbir şey yemiyor aç kalıyor tabi zargana gibi olur.
madammatematik Twinsmom-- kadın cezaevinden çıktığından beri kendini toparlayamadi, akşama kadar kahve sįgara içiyor. Tabi ki zayiflar
Aklimideliricem Benim kardeşim o kahveden almış bi kere tadına baktım da normalde de kahve sevmem o yüzden zift gibi geldi resmen skaksksjd Kilosuna yorum yapmicam 🫢
Aklimideliricem Twinsmom-- yok zayıflaması da içebildi mi onu bile bilmiyorum baya kötü tadı sjsjsjdjd
madammatematik Twinsmom-- yok tabi. İçeriden çıktığında ki ilk videosunu izle. Arabadan iniyor ,kardeşine sarılıyor, o video cezaevinden çıktığı ilk gün. Orda bi deri bi kemik kalmış ağlamaktan
suheyla92 Twinsmom-- zayıflama cayi kahvesi diye satılan her ürünün icinde sinameki var circir yapiyor tuvalete cikip cikip su atip kilo verdim saniyor insan, birakinca hop ayni 😅
anonimli Bi sayfa onun arkadaşıydı, meğer o kahveyle zayıflamıyormuş, yeme bozukluğu oluşmuş cezaevinde, yedikten sonra istifra ediyormuş sürekli. Ama söylemiyor tabi Çok gıcık biri bence ya, ilgi manyağı 😏
Twinsmom-- anonimli ondanmı yemiyor yani bide kahve içinde yediklerim gidiyo diyor kustuğu için ozaman
Twinsmom-- madammatematik onu biliyorum ama cezaevinden çıkınca bu kadar zayıf değildi şimdi daha çok zayıf
queenof2 Twinsmom-- içtiği kahve yüzünden mi yoksa hapse girdiği içinmi zayıfladı ciddi ciddi bi düşünün bunu
KahveliVera Twinsmom-- Ahahaha siz ciddi misiniz ya Kara para aklama Adam vurma Tehdit Şantaj Naylon fatura Eroin uyuşturucu Daha saymadıklarım var siz bu kişinin ürünlerinden mi bahsediyorsunuz? Bunca şeyi akrabanızdan biri yapsa ömür boyu yüzüne bakmazsınız ama fenomen olunca konu bi geri duruyorsunuz Öyle iğrenç ilişkileri var ki bir yakınından duydum dolaylı tanıdığım benimde Enginin şeyi kalkmıyor o da başkasıyla yatıp düşüyor benim midem almaz be onun ürününü
Twinsmom-- KahveliVera kız ürünlerini sordum diye hayranımı oldum ya🤣kullanan varmı tadı nasıl kahvenin zayıflatıyormu yada normal bi kahvemi diye merak ettim sadece bu yani kız enginin şeyi kalkmıyor diyemi Dilan başkasıyla yatıyor öylemi bide siz nasıl bu kadar suçu işlediğine inandınız gözünüzle görmediğiniz şey hakkında suçlayamazsınız ki bunu ancak Allah bilir yani biz tamam haberlerde gördük şundan bundan dolayı hapiste diye ama eğer bi suç varsa gerçekten işlediyse gözümüz görmedi Allah gördü sadece oyüzden bişey diyemeyiz
Tubanurrr Twinsmom-- arkadaşlar bu insanlar madde kullanıyorlar yani bu anormal zayıflığın sebebi de bu çaydan çorbadan kahveden değil yani
LezizeNine Twinsmom-- öyle saçma insanların uyduruk fıttırık ürünlerini alma sakın o kahveler başta zayıflatsa bile uzun vadede kullanılamaz. Ciğerlerini mahvedersin. Dışarıdan iyi görüneyim diye içini çürütürsün benden demesi. Onun tek amacı gündemde kalmak ve para kazanmak. Görgüsüzlere para kazandırmaktan başka bi işe, kendine zarar vermekten de başka bir işe yaramaz.
Twinsmom-- LezizeNine hayır canım zaten almadım hiç almamda sadece merakımdan sordum gerçekten kullanan varmı diye
12betul LezizeNine Lezizeciğim seni göremiyordum ne zamandır 😊 nasılsınız efenim iyisinizdir inşallah 💕