durununnannesi Sıralıyor her fırsatta tutunup kalkıyor ama yürümeye cesareti yok 🥲 böyle olan var mı cesaretlendirmek için neler yaptınız
zeynepaselinannesii durununnannesi benim kızımda 15 aylık aynı desigini gibi ama sorun etmiyorum yürür elbet
marshmallow06 durununnannesi kizim 21 aylik yuruduu😁 inanin yapilabilecek pek bir sey yok.. bol bol elinden tutup yurutun sadece.. gerisi kendi cani ne zaman isterse✨
mrscakir durununnannesi belli aralıklarla sandalye dizip üstüne sevdiği oyuncakları koyabilirsiniz. İlk başta kendi kalkamaz siz kaldırın yürümeye alışınca kendi kendine kalkıp gidebilir
yagmurum12 durununnannesi 16 aylık kızım bayramdan iki gün önce yürümeye başladı.. Öncesinde bir ay boyunca elinden tutup yürütüyordum .. Mesela mutfaga odaya giderken taşımak yerine bir elinden tutup yürüttüm
durununnannesi zeynepaselinannesii bende etmiyorum ama taktik varsa deneyeyim yine dedim 🤣 eline bir şey verin vs diyorlar o ise yaramadı ağırlaştı artık kucakta tasinmiyorlar yurusunler bebeler artık🤣
mrscakir durununnannesi işte o yüzden belli aralıklarla sandalyeleri koyun cesaretlensin onlara gittikçe tutunmadan yürüyebileceğini de anlar ☺️
cennetkusum16 durununnannesi bir kaç gün babasıyla karşı karşıya durduk ilk başta kısa mesafede tabiki sonra o bana ben ona göndermeye başladık oyun yaparak. İlk etapta 2 adım sonra 3 adım derken aralığı genişlettik 1 haftada yürüdü.