uzum0707 Bebeğin 11 günlük,35+6 da doğum yaptım, hastanede büyük meme ucun var dediler, emdirmekte çok zorlanıyorum. Zamanla bebeğin çene kası ve damağı güçlenir alır dediler, ben gibi aynı durumu yaşayan var mı? Nasıl bir çözüm buldunuz, zamanla düzelir mi
hamcokelek33 uzum0707 bence sorun meme ucunuzun büyüklüğü değil bebeğiniz prematüre şu an emmekte tabii ki zorlanır. Zamanla alışacaksınız merak etmeyin.. büyük meme ucunu da ilk defa duydum valla. Benim meme ucum çok küçüktü 7 sy silikon uçla emzirdim. Stres yapmayın bi şekilde oluyor…
suheyla92 uzum0707 silikon uc denediniz mi. Dener basarili olursaniz en gec 1bucuk ay sonra biraktirin memeyi emmeye alisacaktir buyudukce
maviportakal_ uzum0707 bende 35+2de doğum yaptım aynı sorunu yaşadım 50günlüktü kavradığında şimdi 8 buçuk aylık ek gıda ve anne sütü ile hala decam ediyor çok şükür
uzum0707 hamcokelek33 silikon ucu bugün denemeye başladım, meme ucu genişmiş, bebeğin ağzı erken doğduğu için minikmiş, ben gibi aynı durumu yaşayan var mı merak ettim açıkçası
denizikom_ uzum0707 benim de meme ucum çok büyük. Aynı şekilde benim bebeğim de emmekte zorlandı öğürdü boğulur gibi oldu. Çok sonra çenesi kuvvetlendikçe almaya başladı
suheyla92 uzum0707 benm oglum 39+5te dogdu memeyi tam tutamadi silikon ucla emzirdim 40i ciktiktan sonra biraktirdim
maviportakal_ uzum0707 evet mama kullandık lansinoh biberon kullandım meme reddi yapmadı emzik hiç kullanmadım ilk başta tutmadı attı bende denemedim açıkçası bi daha 3 aylık civarı günde iki kez mama veriyordum 6.ayda ek gıda ile birlikte mamayı bıraktı daha doğrusu düzenli alımı bıraktı bazen ben olmadığımda ya da uyuduğumda eşim mama veriyor
uzum0707 maviportakal_ anladım bende sağıp biriktirip veriyorum sütümü, emziği mecburen ağlama krizleri olduğu için sakinleşmesi için veriyoruz, umarım meme reddi yapmaz, erken haftalarda doğan bebeklerde meme ucuda genişse geç kavrama oluyor diyorlar, umarım ilerleyen haftalarda sizin gibi bizde aşarız 🙏
maviportakal_ uzum0707 tutana kadar bende sağdım çok zordu valla inşallah tutar bi an önce ben hiç emzirebileceğimi sanmıyordum o kadar zordu sağlıkla büyüsünler inşallah