kucukgel1nn şuan hastanedeyim sonuçlarımı bekliyorum da bacağımda bir sürü kırmızı lekeler var farklı farklı yerlerde böyle çatlak gibi görünüyor bazıları alerjik bir durum mudur sizce yoksa gebelikle alakalı olabilir mi
damlaacar1501 kucukgel1nn bende de doğumdan sonra olmaya başladı kırmızı kırmızı noktalar var bacaklarımda kollarımda. Kollarımdakiler azıcık kaşınıyor 2 Haziran’da bende kan vermeye gidicem ne olduğunu hiç bilmiyorum
aysenm kucukgel1nn nasıl kırmızı leke resim ekleme şansınız var mı bendede çıktı doktor kendiliğinden geçer dedi
simseklivekalpli kucukgel1nn gebelik kolestazi olabilir diyecektim ama o kasınıyordu diye hatırlıyorum
kucukgel1nn damlaacar1501 ben bugün geldim fakat sonuçların yarın çıkacağını söylüyorlar yarın gidicem size de haber veririm :)
kucukgel1nn aysenm ekleyemem tesettürlüyüm ve sadece bacaklarım da var doktora gittim o da bana korkulacak bişey değil dedi ilaç filan yazdı almak gibi bir fırsatım yoktu bugün baktım hafiflemiş hatta bazıları geçmiş
dyal Benimde kollarımda çıktı pazartesi gideceğim. Emziriyorum ilaç almakta istemiyorum. Kaşınmıyor ama arttı anlam veremedim.