1 yaşına giricek tabiri yerindeyse 1 yıldır aynı 40 günlük olsun geçer 6 aylık oldun geçer dedim geçmiyor dozu artıyor canı acımıyor kucağa alıp ayağa kalkınca hemen duruyor kucaktan indirdiğim an çok fena ağlsmaya başlıyor ve tekrar kucağa alana kadar da susmuyor bu nasıl geçicek ne zaman geçicek bilmiyorum o kadar yorucu geliyor ki Rabbim isyan ettiğimi düşünmesin İnşallah ama hayatımda hiç bu kadar yorulduğumu hatırlamıyorum oyun oynadığım da ağlamasa gerçekten sabahtan akşama kadar oynatırım herşeyden hemen sıkılıyor aile içinde birine söylesem hep ağlıyor çok yoruldum dediğim de sağlıklı çok şükür böyle deme şükret ya ne alakası var tabi ki çok şükür sağlıklı ama evet yoruluyorsun geçicek falan desinler istiyorum bu yollardan geçtim ve geçiyor diyecek varmı acaba bende eşimde sanki artık böyle olacakmışız gibi hissediyoruz yemek yerken bir savaşla yani 11 aydır ikimiz birlikte nadir sofraya oturmuşuzdur genelde ağlıyor birimiz oynatır diğeri yer.
İçimi dökmüş gibi oldum ama nasıl bir yol izlemem gerekiyor zamanlamı düzelicek bilmiyorum