asel03112025 Bebeğim 7 aylık oldu aama asla deliksiz uyku yok emzik yok sürekli beni emerek uyuyor zaten ve 1 3 5 en son 7 de tamamen uyanıyor ve çok yoruldum asla düzeltemiyorum. Meme de uyumasın diye çabalıyorum ama ağlama krizene giriyor nee yapacağım
muko03 asel03112025 aynen benimkide öyle uyanınca ağlamaya krizine giriyor memeyi verince uykuya devam ediyor geve uykusuna yatırdığım da 1 saat sonra sanki hiç emmemiş gibi emiyor ve gece boyu böyle devam ediyor (7 aylık)
defnealeyna08 Bebek bakım sorunlarına mucizevi çözümler diye bi kitap var ben onu okudum çok fayda sağladı. Bebisim beslenmek için bir defa uyanıyor (5,5ay) Her sorun için ayrı başlıklarda çözümler var Bakabilirsiniz isterseniz-
defnealeyna08 muko03 Her soruna göre farklı çözümler var Sürekli emen bir bebekse mesela gece öğünü verdikten sonra uyanmalarda anne değil baba desteği sağlanması öneriliyor (3-4 günde alışıyor bebek bu arada) Emerek uykuya geçen bebekse eğer tam dalmadan ayırıp baş okşama tekniği var Uyku arkadaşı edindirme gibi bir sürü şey var hangisini anlatsam bilemedim 🥲🥲🥲