1mommm Erkek çocukları olan üstüne alınmasın bişey söylüceğim. Kötü arz etmek istemiyorum. Her anne bir değildir biliyorum sadece bu sizce normalmi. Sizler erkek çocuklarınıza buna izin veriyomusunuz? Benim yeğenim var erkek benimde 2 tane kızım var. Yeğenim 4 yaşında ve sürekli benim pipim var senin varmı sizin varmı diyip eli sürekli orda aa pipim büyüyo büyüdü falan diye ve kızkardeşim bunu çok normal karşılıyo gülüyo dalga geçiyo kimin yannda olursa olsun. Benim kızlarım pipiyi bilmesini istemiyorum bilse bile bu Şekilde değil yani. Yarın açıp göstericek diye çok korkuyorum ve gerçekten görmelerini istemiyorum. Özel mahremiyet diye bişey vardır. Ben bunu kızlarıma anlatıyorum. Evde çişim var derler dışarıda tuvaletim derler ben böyle yetiştiriyorum. Aynı yaşta bitane kızım. Doğru anne olmak için değil bilinçli çocuk yetiştirmek istiyorum. Ama sen gel bitane çocuk ve annesi bütün düzeni alt üst et. Yani bana gerçekten hiç normal gelmiyor. Ve annesi çocuğu olmadığı zamanda konu yokken konu eder ve bugün pipisiyle oynadı bize açıp gösteriyo diyerek bizimde gülmemizi bekliyor yani bilmiyorum benim kızlarım var bana mı yanlış geldi bu durum gerçekten artık bilemiyorum
Asyaveannesi04 1mommm Doğru düşünüyorsunuz ağaç yaşken eğilir ne oluyormuş pipisi olunca başı göğe mi eriyormuş. Benimde 4.5 yaşında bir kızım var 37 haftalık hamileyim( erkek olacak) kızıma mahremiyet bilincini sürekli anlatıyorum erkeklerinde mi kuşu var diyor aynı mı anne hayır annecim erkeklerin özel bölgesi farklı diye anlattım ama benim ablam da Böyle birşey yapsa konuşurum
3kedili2bebekli 1mommm 2 kızım bir oğlum var tamamen yanlış buldum bunu ve asla gorusmezdim bu hareketi unutana kadar mahremiyette aşırı zorlanıyorum ben büyükler ikiz olduğu için çok ciddi bir caba sarf ediyorum ve oğlum şöyle bir cümle kursa şöyle bir hareket yapsa öyle utanırım ki unutana kadar insan içine çıkamam henüz 2.5 yaşında çişini yapınca banyodan üstünü cekemeden çıkıyor düzgün cekemiyor sesleniyor anneee diye nasıl kosacagimi sasiriyorum tabi ki pipisi olduğunu bilecek varlığını bilecek ama böyle ulu orta söylemek bu şekilde gülüp teşvik etmek çok yanlış
queenofrose 1mommm elbette çok yanlis. Erkeklerin ve erkek analarının pipi ile ovunmelerini anlamadım gitti ya. Neymiş arkadaş 😄
altay2123 1mommm bunda alınacak birsey yok benimde oglum var ve boyle olmasinq.musade etmem herseyin bir adabi var ayıp denen birsey var ablaniz gülüp geçiyor ama ilerisi icin ne kadar saglıklı bir cocuk olur muamma yqninizdq yaparsa kızın yani o yüzü almasin
defnealeyna08 Siz gayet haklısınız Kardeşiniz duyarsız. Önce kardeşinize bir eğitim lazım sonra cocuğuna
1mommm 3kedili2bebekli ah canım kardeşim o kadsr cahilkii uyarsam yanlış anlıyo çok biliyosun diyo kıskanıyorum sanıyo valla artık Yoruldum. Telefonda Görüşüyoruz görüntülü konuşuyoruz varın yoğu oğlum şunu yaptı bunu yaptı ahahha diye gülüyo ve buna bizmde gülmemizi bekliyo sürekli onun çocuğunu konuşuyoruz ama konuştuğum konular böyle. Bana pipisini gösteriyo büyüdü diyo ahaha diyo
1mommm queenofrose bende artık ablama erkek değilmi kaç yaşında olursa Olsun beyinleri orda çalışıyor dedim övünerek anlatıyo ya deliricem
1mommm altay2123 o yüzden gerçekten görüşmüyorum artık çok soğudum bu durumlar yüzünden insan yeğeninden bile soğuyabiliyomuş
patuli 1mommm oğlum 4 buçuk yaşında, ağzından 1 kere bu lafları duymadım, sadece kızların pipisi varmı vs soruyor, kız kardeşi var mesela uygun dille bahsediyorum. mahremiyet olayını tam kavrayamamış sanırım bahsettiğiniz çocuk
maco_61 1mommm yaa gerçekten bende anlamıyorum çok haklısınız. Kızım var 4 yaşında inanın bebekliginden belli altını bile değiştirmem dedelerinin amcalarının dayıkarının yanında hemen farklı odaya giderim şuan kızıma hep ayıp derim. Oğlum oldu 34 günlük ayy alt değiştirecegim dedesi geliyo oo oğlumun pipisine bülügüne bak. Babaannesi geliyo oğlumun büllünü yesinler töbe yarabbim yani neden denir anlamıyorum ve çok rahatsız oluyorum bişey desem diceklerki bak böyle dedi aman bi oğlun olmuş🤦🏻♀️ kızıma mahremiyeti öğretiyorum. Halası senin buranda fıstık var bilmem ne ya kızım gelmiş benim burada fıstıkmı var anne neden var ya söylemeyin yaa söylemeyin ayıp ayıp yaa🤦🏻♀️
Acu_ 1mommm doğru düşünmüşsünz yanlış çünkü. Büyük oğlum 4 yaşında bu aralar sürekli eli pipisinde keşfediyor çünkü. Ama ben hiç gülüp eğlenmedim kızdığımda oldu elleme diye ama özel bölgesi olduğunu herkesin yanında dokunmaması gerektiğini kimsenin görmemesi gerektiğini her an anlatıyoruz
Ozlemas2020 1mommm benim de 5.5 yaşında oğlum var haliyle keşfetmek istiyor oynuyor bazen ama uyarıyorum ayıp olduğunu oranın özel bölgesi oldugunu biliyor Şimdi 9 aylık kız kardeşi var haliyle onun pipisi yok anne nerden çiş yapıyor diye soruyor usulünce anlatıyoruz Kesinlikle kız kardeşinin yanında kıyafet değiştirmez bile ayıp diye Yani erkek çocuğu olupta pipisini reklam yapmak nedir ya saçmalamış gerçekten 😟 öyle diyeceğine mahremiyet öğretsin kesinlikle konuşurum tavırlarınının yanlış olduğunu söylerdim
1mommm Ozlemas2020 asla anlamıyo Canım uyardığımda bi sen biliyosun çocuk o unutur falan diyo kavga bile çıkarabilir
sedef_koray 1mommm aslında şöyle bu yaşta ki çocuklar fallik döneminde ve keşfediyor beım oğlum da hatırlıyorum o dönemler elı sureklı orada olurdu ama söylemezdi bunsekılde bence çocuk elledıkceaıle bunsekılde yonlendırmıs hoşuna gıtmıs gbi geld bana . Benım oğlumun pipisi mi var dıye sevmıslerdı muhakkak biz biraz gırmezden geldik annem uyardıkca bile hatta anneme normal olduğunu üstelememesi gerektiğini söyledim ve zamanla gecmıstı .
1mommm sedef_koray bence kardeşim bunu gülerek Anlattığı için onunda hoşuna gidiyo bu durum o yüzden normal geliyo herkese anlatıyo
sedef_koray Dikkat edin bence kardesınızlede konuşun sonuçta kızlarınız var onlara açın bakayım da diyebilir bilemeyiz
1mommm sedef_koray anlamıyo Kardeşim Bi sen biliyosun diyo aksine hemen kavga çıkarıyo sen benim çocuğuma ne demek istedin diye
yasee01 1mommm haklısınız benim de oğlum var 34 aylık geçen bi akrabamıza senin pipin var mı diye sordu o da yok dedi o zaman nasıl çiş yapıyorsun diyor hemen müdahale ettim öyle sorulmaz anlattım kadınlarla erkeklerin vücudu farklı olur diye şimdi vermezsen o eğitimi sonrasında geç kalmış olabiliriz Allah korusun
Ozlemas2020 1mommm valla böyle durumda kavga da çıkarım en iyisini de ben biliyorum derim Senin bildiğinide görüyoruz derim kim olursa olsun ağzının payını alır benden Çocuğa mahremiyet öğretmemiş bir de övünüyor Önce can sonra canan hesabı gerekirse görüşmem bile