atiemi Bebeğim haftaya dolu dolu 4 aylık olacak gece uykusu 12 gibi başlıyor sizler de durum nedir biz çok mu geç yatıyoruz
oluyorumanlsana atiemi aslında bizde de öyle zararlı mı diye düşünüyorum bazen ama erken yatsa kalkınca uyumuyor biz uyanık olduğumuz için
tugbisssdgshsh atiemi bebeğim sekiz ay 13 günlük sekiz dokuz gece uykusu geciyo ama bazen uyaniyo bir saat fln oturuyo dış ikartma acamasinda
BongomyaPrensi atiemi bu aylarda çok dikkat etmeseniz de olur çünkü düzen bana kalırsa 6 aydan sonra oturuyor. Oglum 5 yaşında 9 yatıyor
Marianne atiemi 4 aylık bebek en geç 20.00 civarı uykuya dalması lazım. Büyüme hormonları 18.00-20.00 arası salgılanıyor.
duyguerl atiemi erken uyursa daha iyi olur gelişimi açınsan diyorlar ne kadar doğru bilemiyorum. Ama diş sorunundan sonra uyku düzeni asla kalmıyor, şuan oğlum 15 aylık 9.30-10.00 gibi uyuyor. (Ama gece 2-3’de uyduğumu hatırlıyorum. )
fkrts atiemi benim kızlarımda 4 ay 7 günlük neredeyse benimle uyuyup uyanıyor lan doğduklarından beri az uyuyorlar gündüz az az uyuyup uyanıyorlar gece uykusuna 11 gibi geçiyorlar erken yatırmaya çalışsam da uyumuyorlar artık kabullendim
koalaaa atiemi evet çok geç yatıyorsunuz. Biran önce düzen kurmazsan, bu aylardan sonra alışkanlığa döner ve ilerisi için zorlanırsınız. Örneğin biz o aylarda 18:30 19:30 arası uyuyorduk. Erken yatınca gece kalkıyor olayı yok. Alıştıktan sonra uyuması gereken saati tamamlıyorlar öyle kalkıyorlar
Urassmom34 koalaaa nasıl yani tam düzeni nasıl yazabilir misiniz bebeğim 3 aylık 9-10 gibi uyuyor ama
tugbisssdgshsh atiemi vallaha emiyo iki satte bir uyaniyo bazen üç saatte bkr bu ara dış yüzünden ama sabah altı da ayakta ahahha
koalaaa Urassmom34 atiemi Yaklaşık bir örnek düzen: 07:00 Uyanma 08:30–10:00 Sabah uykusu 11:30–13:00 Öğle uykusu 14:30–16:00 Öğleden sonra uykusu 17:30 Kısa akşamüstü uykusu (bazı bebeklerde) 19:00–21:00 arasında gece uykusuna geçiş
KLORAK atiemi gec geldi bana. Benim 3 yaş 7 aylik bebeklerim var ikisine de uyku konusunda cok dikkatliyim 7 en gec 8 de yataktalar minnak olan tabi kafasina göre davraniyor bazen ama o da rayina oturmaya basladi gibi. Yani bi düzen kurmaniz sizin hayriniza
semgun atiemi dert etmeyin ✨benimki de o zamanlarda o saatlerde uyuyordu.7.aydan sonra düzen kendiliğinden oturmaya başlıyor.Tabi siz de yavaş yavaş erkene çekmeye başlayın vakitleri.Simdi 8.30 9 gibi uyuyor.Bizim için uygun bir süre 🌺
babyykar atiemi şu saatte uyumalı bu saatte uyumalı diyenlere çok takılmayın hee bebeğin farklı benim kızım yenidığan bebekken 23:00 dan önce uyumuyordu her şeyi denedim uyku eğitimi bile aldık 3 aylıkken işe yaramadı 5-6 aydan sonra kendiliğinden yavaş yavaş geri çekildi saati şuan 17 aylık 20-21 gibi uyuyor en geç
koalaaa babyykar zaten üç aylıkken uyku eğtimi diye birşey yoktur. 5 6 aydan sonra yapılır. 3 aylıkken bebek kendi ritminde ilerler dünyaya alılır sadece rutinler yapmaya calışırız ilerisi için sıkıntı olmasın diye. Yanlış yönlendirmeyin lütfen
ZeydsMom atiemi 6 aya kadar oglum 12 den erken uyumazdi. 6 ayda birden tepem atti ve one cekerek 3 gunde 10-9-8 boyle uykusun oturttum. 2 bucuk yasinda 9 da uyur. Kizim ama dogdugundan beri 8 de isigi kapattim uykuya gecirdim sık besleniyordu onda bile ısıklari acmadim daha tedbirli davrandim . Ve oyle gecelere kadar beklemedi kizim. 1 yasinda o da 9 bucukda uyur
mrscakir atiemi 3.aydan 9.aya kadar 8de geçiyordu, 9.aydan itibaren 7de geçiyor şuan 16 aylık. Sizinki çok geç sabah kaçta kalkıyor, erken kaldırıp gün içerisinde de uykularını düzene sokarsanız daha erken geçer diye düşünüyorum.
koalaaa Urassmom34 Yaklaşık bir örnek düzen: 07:00 Uyanma 08:30–10:00 Sabah uykusu 11:30–13:00 Öğle uykusu 14:30–16:00 Öğleden sonra uykusu 17:30 Kısa akşamüstü uykusu (bazı bebeklerde) 19:00–21:00 arasında gece uykusuna geçiş