cauuv2 oglum_ nice senelerine❤️ benim oglumunda 17 gün sonra dogum günü. Hala karar veremiyorum burda bekliyim
Mariposa oglum_ ben kizlarimda; pasta harici muffin kek, kisir, yaprak sarmasi, gul boregi, cikolata toplari ve misir patlagi ikram etmistim. Cok cocuk vardi hemen hemen hepsi bitmisti. Bir de limonata yapmistim.
Birkullanici oglum_ pasta kesip olayı kapatiyorum kimseyi de çağırmıyorum, millete hizmet mi edicem aman boşverin ne uğraşıyorsunuz
somurtkansirin oglum_ bizimde 6 Haziran eşimin 7 haziranda oğlumun doğum günümüz. Pasta yaptıracağım, sarma, mercimek köftesi, kurabiye birde geçen şalgamlı kuskus salatası gördüm onu yapacağım görüntüsü çok güzeldi renk katayım 😅
oglum_ somurtkansirin bende o salatayı deneyecem ya yazayım bir kenara bide rus salatası düşünüyorum ikisi fazla mı olur mercimek köftesi kanepeler patates salatası peynirli börek yapmayı düşünüyorum aklıma başka bişey gelmiyor valla 🥲
oylesinebiri__ oglum_ yaprak sarmasi makarna salatası patatesli börek kurabiye cupcake yaş pasta poğaça