berk58 Kızlar nasıl kurtılabilirm yatak odamda çok var her gün görüyorum nerdeyse üstümde bile gördüm bastım çığlığı zararsızmış ama tiksiniyorum çok kaşınıyorum görünce şuan bile kaşınarak yazıyorum 😔
bulutlarinsesi berk58 kartonları yerden yukarı kaldırmak kuru nane ve kuru lavanta keseleri yapabilirsiniz bir parça olsa işe yarayabilir
Mmrryy1401 berk58 offf benim de evimde çıkıyor nemli alanlardan fayansın olduğu kısımda boşluk varsa o şekilde çıkıyor ben o kısımları koli bandıyla kapattım ama silikon çekilse daha iyi olur internetten de hangi ilacın iyi geldiğine bakın ben dd araştırıyım
berk58 Mmrryy1401 yatak odamda nemli bişey yok ama karton kutular var baza altında ayakkabı kutuları felan bide tv kutusu felan var taşınırsak kullanırız diye saklıyoruz onlarla besleniyormuş galiba chat gbt öyle diyor
sseydabal Böcekler için şırınga ilaç var internette satılıyor çok iyi ilaç evin her yerine nokta kadar sıksanız yeter kökten çözüyor evde böcek bile görmüyorsunuz daha şırınga böcek ilacı
berk58 sseydabal onu biliyorum onlar hamam böceği öldürüyor sadece gümüş böceğinde işe yaramıyor maalesef
zynpee Profesyonel ilaçlama şirketi çağırıp ilaçlama yapılmalı. Ve kaynağı olan nemli alanlar üremesine ortam olan kaynaklar tespit edilip temizlenmeli. Bu böcek türü normal ilaç ile ölmez, zor temizlenen bir tür. Karanlık ve nemli ortam sever
berk58 zynpee ilaçlama çağıramam korkuyorum onlardan çok zehirlenme olayları oluyor bebeğim var herşeyden önce yinede öneriniz için teşekkür ederim