canvefa 45 günlük bebeğim masaj yapmama, gaz ilacı, zeytinyağ kullanmama rağmen gaz sancısı çekip aralıksız ağlıyor, gaz yapıcı bir şey de yemedim neden gaz problemi olabilir🥲
limonlucheescake canvefa maalesef ilk 3 ay gaz açısından biraz zorlayıcı olabiliyor bizde çok yaşadık şükür şuan 4 buçuk aylık gaz problemi yok ama ilk üç ay çok zordu ben en son nurse Harveys damla kullandım ve gaz sancısı bitti denecek kadar azalmıştı deneyebilirsiniz doktor onaylarsa
limonlucheescake canvefa bir de ayaklarını sıcak tutun sarı kantaron yağı ile karnına İ Love you masajı ve ayaklarının altına da 8 çizerek masaj yapıyordum sonra çorabını giydirip uyutuyordum gece rahat uyuyordu
canvefa limonlucheescake kullandığınız zamanlar nasıldı hiç ağlama seansları yaşanmıyor kendi gazını kolaylıkla mı çıkarıyordu, hızlı bi şekilde biberondan beslendiği için hava yutuyor da ondan mı gazı oluyor diye düşünüyorum çünkü ben yediklerime dikkat ediyorum
limonlucheescake canvefa şöyle rahatlama oluyor ama waow geçti gitti gibi bir durum söz konusu değil benim bebeğim kucakta gezerek susuyordu arada aniden sancı giriyordu kriz şeklinde ağlamaları olurdu sonra geçerdi inanın gaz için ağlarken bile gaz yutup yine gazları oluyor öyle bir dönem ama nasıl geçtiğini anlamayacaksınız ben çok çektim ama şuan oh be nasıl da geçirdik o günleri diyorum eşime ama masajları her alt değişiminde yapın çok faydasını görürsünüz
ftmkzly Kolik benek annesi olarak Her emzirme sonrası mutlaka üst gazı çıkarıp sağ eliyle sağ bacağını birleştirip aynı şekilde sol tarafı da öyle yapıp bir sağ bir sola şeklinde 7-8 defa döndürün bacaklarını bisiklet şeklinde çevirin karnına sıcak bir bez koyup bacaklarını karnına doğru poposundan kaldırarak hafif karnına bastırın emziriyorsanız Relactaz damla ile nurse harveys ya da sap simplex damla her emzirmeden sonra damlatın yüz üstü çevirip poposuna hafif hafif vurun