seval868_ İnstada bir video izledim bebeğinin yastığına 3 damla lavanta yağı döküyordu ve böylece bebeği kolay uykuya geçiyoriyormuş. Sizlerde deneyimleyen var mı, gerçekten işe yarar mı acaba?
Seherr_ seval868_ Ben nemlendiricinin içine 3-4 damla koyuyorum. Uyku yönünden bence bi etkisi yok ama daha rahat nefes almasında faydalı diye düşünüyorum
birprens_birprenses seval868_ bende denedim oğlumda hatta sırf bunun için almıştım lavanta yağını yastığına damlattigim an uykusu hep açılıyor du kokusu keskin olduğu için uyku arasında damlatmayi denedim onda da uykudan uyanmıştı 😅😅
seval868_ Marianne evet bende onu düşündüm ama yorumlarını okudum baya memnun olanlar vardı instamamlardan da korkuyorum açıkçası doğruluğunu araştırıyorum hep 😅
Seherr_ seval868_ Yastığına hiç damlatmadım, nemlendiricinin içine koydum ama bence söylenildiği gibi uyku yönünden bi iyileştirme yapmıyor
birprens_birprenses seval868_ 😅😅maalesef hepimiz kaniyoruz öyle güzel anlatılıyor ki kanmamak mümkün değil
GezginPaNDa seval868_ çocukların kıyafetlerine lavanta yağı damlatmanın zeka için olumlu etkisi olduğunu da okumuştum o yüzden lavanta yağının bir zararı yok denenebilir
KLORAK seval868_ cok mantikli, etkili midir bilmem ama ben hamilelik sürecimde kullandim catlamamsk icin ve bebegim güzel uyurdu simdi de lavantali masaj kremi kullanıyorum bebeklerime ama direkt kullanmayin ben gercek lavantadan zeytin yagiyla kendim yapmistim