mommandboy çamaşır kuruyunca bile buram buram kokan, deterjan ve yumuşatıcı hangileri? bir türlü istediğim gibi, buram buram kokan heh işte bu dediğim deterjan ve yumuşatıcıya rastlayamadım…🥲🫧
Niyesordunbucevabi mommandboy yumuşatıcı olarak Bingo lovely kullanıyorum kırmızı olanın memnunum yoğun kokusu
elifozkan mommandboy bingonun tüm yumusatıcıları cok iyi kokuyo lilyum olanı kullanıyorum mavi renk ve sarı olanda iyi nergis
eses2026 Eskisen Yumoş mavi kullanıyordum Astım alerjik olunca bıraktım Bingo kırmızı sıvı çok yoğun kokuyor yumuşatıcı gibi
gizemtemel mommandboy bingo lovely(yukusatici) asiri guzel kokuyo ama ben sivi deterjan yerine peros sarı toz deterjan kullanmaya basladim yumusatici da bingo lovely kirmizi olan kurutmadan cikinca bile kokusu kaliyor muhtesem
hira0502 mommandboy vernelin yeni çıkan kokuları var acayip guzeller. Ben ıhlamur çiçeği olanı aldım buram buram bahar kokuyor özellikle nevresim çarşaf için çok iyi. Amber lilyum ve orkide kokuları da var
limonlucheescake mommandboy vatan diye bir marka var onun komşu çatlatan kokusu var mavi olanı çok güzel ve kalıcı bir yumuşatıcı ekstra olarak bingo kırmızı sıvı deterjanını kullanıyorum